کد خبر:۶۰۸۳۰۲

متهم ۴۵ فقره کلاهبرداری در سنندج، به دام افتاد

جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری یک نفر به اتهام ۴۵ فقره کلاهبرداری از طریق دستگاههای atm در سنندج خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "جعفر آژنگ"، گفت: در پی شکایت چند شهروند سنندجی مبنی بر کلاهبرداری از حساب عابر بانکی با استفاده از دستگاه‌های atm بلافاصله شناسایی و دستگیری عامل کلاهبرداری در دستورکار مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.متهم ۴۵ فقره کلاهبرداری در سنندج، به دام افتاد.
 
 
وی افزود: با انجام کار شبانه روزی مأموران، یک متهم در شهرستان "ملارد" شناسایی و دستگیر شد.
 
 
سرهنگ آژنگ اظهار کرد: این متهم در بازجویی‌های انجام شده به ارتکاب ۴۵ فقره کلاهبرداری از طریق دستگاه‌های خودپرداز سنندج اعتراف کرد که با شناسایی هر ۴۵ مالباخته، طرح دعوی در خصوص سابقه کلاهبرداری تنظیم شد.
 
 
وی، گفت: متهم با علم به پیش شماره‌های شهرهای مختلف، در اولین تماس اظهار کرد که نماینده اپراتور همراه اوّل بوده و صاحب این خط تلفن، برنده جایزه نقدی و یا کمک هزینه سفر زیارتی شده است و برای دریافت جایزه بایستی به یک دستگاه خودپرداز مراجعه کند، که بعد از حضور فرد در پای خودپرداز به روش تغییر منوی دستگاه به انگلیسی، حساب شخصی وی را خالی می‌کرد.
 
 
جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان تصریح کرد: با قرار ۲۰۰ میلیونی مقام قضائی، متهم به زندان منتقل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار