به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس نجفی اظهار داشت: متاسفانه تعدادی از شهروندان همدان واسطه خرید و فروش وامهای بانکی شدند و اصطلاحا وامها را از صاحب امتیاز خریداری میکردند و با یک سری توافقات به افراد دیگری میفروختند و کارت و رمز خود را به واسطه میسپردند و مدتی مبلغ در حساب واسطه بوده و با کسر ۱۰ تا ۲۰ درصد رقم مبلغ به حساب این افراد واریز میشده است.
وی بیان کرد: این روند تا یکی دو سال طبق توافقات انجام میگرفته ولی بعد از آن متاسفانه به دلیل انحرافات در این داستان در مدت سه ماهه اخیر تا امروز بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ شاکی به مراجع قانونی مراجعه کردند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان عنوان کرد: این افراد وجوهی را دریافت کردند اقساطی را پرداخت میکنند و چکهایی را تحویل دادند که هیچ کدام از وجوه مسترد نشده و در این ارتباط توسط بازپرس ۱۱ نفر از عوامل اصلی به علت کلاهبرداری و مشارکت در اخلال نظام بانکی کشور دستگیر شدند.
نجفی اظهار داشت: به جد به دنبال شناسایی اموال منقول و غیر منقول هستیم که اموال متهمان نیز شناسایی شده و این روند ادامه دارد تا در مال افراد انجام شود.
وی تصریح کرد: رقم نهایی کلاهبرداری مشخص نشده و تعداد شکات رو به افزایش است ولی تا امروز بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان از وجوهی که افراد دریافت و در قالب سپرده تحویل دادند بازنگشته است.