آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۸۹۴۵
کدخدایی:

گزارش تخلفات انتخاباتی مورد بررسی کارشناسی بیشتری قرار می‌گیرد

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد با توجه به کثرت گزارش تخلفات انتخاباتی واصله از ستادهای ۲ نامزد ریاست‌جمهوری، در جلسه امروز شورای نگهبان مقرر شد این گزارش‌ها مورد بررسی کارشناسی بیشتری قرار گیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در بیان گزارش جلسه صبح امروز این شورا، اظهار داشت: در جلسه امروز شورای نگهبان، انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: ابتدا گزارشی از روند برگزاری انتخابات توسط سیامک ره‌پیک معاون امور اجرایی و انتخابات ارائه شد و سپس اعضای محترم شورای نگهبان نسبت به ادامه رسیدگی به گزارش‌ها و شکایات بحث کردند.

 

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: مقرر شد با عنایت به کثرت گزارش‌های واصله از سوی ستادهای 2 نفر از نامزدهای ریاست‌جمهوری، بررسی کارشناسی بیشتری صورت پذیرد و ارزیابی دقیق‌تری ارائه شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به تعدد گزارش‌های دریافتی و لزوم دقت بیشتر جهت اعتبارسنجی آنها، مقرر شد کارشناسان مربوط پس از بررسی نتایج، آن را در جلسه آتی شورای نگهبان تقدیم کنند تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار