به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «اسماعیل زمانی» افزود: با امضای این توافقنامه خودروهای عراقی می توانند بدون اخذ ویزا در منطقه آزاد اروند تردد کنند اما برای ورود به سرزمین اصلی باید ویزا بگیرند.
وی افزود: این اقدام موجب رونق صنعت توریسم، رونق اقتصادی شهرهای آبادان و خرمشهر و جذب توریسم از کشور همجوار شده و ورود و خروج در زمانی نیم ساعته امکان پذیر خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به اجرای پروژه فیبرنوری در منطقه به عنوان یکی از مهمترین پروژه های زیرساختی منطقه، گفت: با همکاری شرکت مخابرات ایران به عنوان شرکت زیرساخت و اپراتورهای همراه اول و ایرانسل، بسترهایی فراهم شده که فیبرنوری یکی از این زیرساخت ها است.
زمانی با بیان اینکه همه ادارات مستقر در منطقه آزاد اروند و مراکز تجاری به شبکه فیبرنوری متصل هستند، افزود: با حضور وزیر ارتباطات اولین منزل مسکونی وارد مدار فیبرنوری و اینترنت آن با سرعت بالا برقرار شد که این کار برای اولین بار در کشور انجام شده است.
وی گفت: برنامه امسال ما این است که ارتباط 10 هزار واحد مسکونی با فیبرنوری برقرار شود، علمک هایی گاز و برق در درب منازل نصب و هزینه ها بتدریج از طریق قبض تلفن از مشترکین دریافت شود.
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند با شاره به فعالیت دروازه ای موفق گمرک، گفت: گمرک منطقه آزاد اروند در مبادی ورودی و خروجی مستقر شده اند و با منطقه آزاد اروند همکاری خوبی دارد. دروازه های موقت فعالیتشان را شروع کرده اند و دروازه های دائمی نیز در حال ساخت است.
به گفته زمانی، از تیرماه سال جاری دروازه دائمی آبادان وارد مدار خواهد شد و به ترتیب دروازهای ماهشهر، جاده امام صادق و جاده خرمشهر به ترتیب کار خود را آغاز خواهند کرد. در حال حاضر گیت های موقت گمرک فعالیت خودشان را آغاز کرده است.