کد خبر:۶۱۱۹۲۶

سنای آمریکا رأی به ادامه جلسه تحریم ایران داد

به دنبال وقوع حملات ترویستی در تهران و درخواست تعدادی از سناتورهای آمریکایی برای به تعویق انداختن رأی گیری بر سر طرح جدید تحریم ایران، اکثریت نمایندگان سنا بعد از ظهر چهارشنبه رأی به پیگیری دستور کار این مجلس طبق برنامه از پیش تعیین شده دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از صدای آمریکا، تعدادی از نمایندگان سنا، اغلب سناتورهای دموکرات، پیشتر با این استدلال که پس از حوادث صبح چهارشنبه در پایتخت ایران، رأی گیری برای تحریم‌های جدید علیه آن کشور نامناسب است، خواستار به تعویق انداختن جلسه  امروز عصر تا هفته آینده شده بودند.

 

سنای آمریکا 100 عضو دارد و برای پیشبرد دستور کار روزانه دست کم به 60 رأی موافق نیاز است؛ که در نهایت پس از رأی گیری، تنها 7 سناتور با برگزاری جلسه رأی گیری بر سر لایحه تحریم‌های جدید علیه ایران مخالفت کردند و 92 نماینده رأی به پیشبرد لایحه دادند.

 

رهبر اکثریت جمهوریخواه سنا پیشتر از رای‌گیری بر سر یک طرح دوحزبی برای تحریم ایران در روز چهارشنبه، در پاسخ به حمایت تهران از گروه های تروریستی و موارد نقض حقوق بشر در آن کشور خبر داده بود.

 

پیشتر برنی سندرز در سخنانی در صحن علنی سنا، حملات چهارشنبه در پایتخت ایران را «هولناک» خواند و گفته بود، این حملات در منطقه‌ای رخ داده است که دچار تنش‌ و درگیری‌های فراوانی است و خطاب به رئیس سنا گفت باید از اقداماتی اوضاع را بدتر می کند، پرهیز کرد.

 

سندرز همچنین یادآوری کرد که مردم ایران بلافاصله پس از حملات ترویستی 11 سپتامبر 2001 در ایالات متحده با تجمع و روشن کردن شمع، همبستگی و همدردی خود را با مردم آمریکا اعلام کردند.

 

دایان فاینستاین نماینده ایالت کالیفرنیا نیز در بیانیه‌ای که بر روی وبسایت رسمی خود منتشر کرد، گفت به همکاران خود که معتقدند اکنون زمان درستی برای طرح تحریم‌های جدید علیه نیست، می‌پیوندد.

 

این سناتور دموکرات در ادامه نوشت، ایران درست پس از انتخاب یک دولت میانه‌رو با 57 درصد آرا، متحمل دو حمله تروریستی شده است و ما باید به ایران فرصت دهیم تا بهبود یافته و مسیر جدیدی را پی بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار