کد خبر:۶۱۶۱۳۸
محققان اعلام کردند

افزایش استعداد کودک با خواندن کتاب در دوران نوزادی

محققان دریافتند خواندن کتاب برای نوزاد بلافاصله بعد از تولد موجب افزایش مهارت های زبانی و لغاتی کودک قبل از شروع مقطع ابتدایی می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «کارولین کیتس» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نیویورک، در این باره می گوید: «این یافته ها جالب هستند چراکه نشان می دهند خواندن کتاب برای بچه های کوچک حتی از همان ابتدای نوزادی دارای تاثیرات بلندمدتی بر مهارت های یادگیری، زبان و سوادآموزی است.»

 

وی در ادامه می افزاید: «آنچه که شما در هنگام نوزادی برای کودک تان می خوانید تا چهارسال بعد همچنان تاثیر دارد.»

 

در این مطالعه بیش از ۲۵۰ جفت مادر و فرزند از ۶ ماه تا ۴.۵ سال از لحاظ تشخیص کلمات، سوادآموزی اولیه و مهارت های خواندن تحت نظر بودند.

 

یافته ها از لحاظ تعداد کتاب های خوانده شده در خانه و روزهای هفته مقایسه شدند. کیفیت کتاب خواندن هم با سوال در مورد گفتگوی مادر با فرزند در مورد کتاب خوانده شده، تصاویر کتاب و احساس نسبت به شخصیت های کتاب مشخص شد.

 

محققان دریافتند خواندن کتاب برای کودک از همان اوایل نوزادی موجب افزایش دایره واژگان او تا چهار سال بعد و قبل از ورود به مدرسه می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار