به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پی سی مگ، اطلاعات یاد شده بر روی یک سرور حفاظت نشده متعلق به شرکت آمازون ذخیره شده بود و به طور عادی در قالب فایل های متنی ذخیره سازی شده بود.
بررسی ها نشان می دهد اطلاعات حدود سه میلیون نفر به همین شیوه در اینترنت در دسترس قرار گرفته است. این اطلاعات برای تمامی افرادی که تمایل به مشاهده آنها داشته باشند، قابل مشاهده و انتقال است.
اولین بار یک محقق امنیتی به نام باب دیانچکو به این موضوع پی برد. به گفته وی داده های یاد شده بر روی دو پایگاه داده متفاوت ذخیره شده بودند. در یکی از آنها اطلاعات محل سکونت و آدرس های ایمیل، تاریخ تولد افراد، سن و مشخصات فرزندان اعضا در دسترس بوده و در دیگری داده هایی همچون شماره تلفن و اسامی اعضای سایت یاد شده در اروپا ذخیره شده بود.
مدیران سایت WWE خبر یاد شده را تایید کرده اند و می گویند پایگاه داده یاد شده از سرورهای آمازون حذف شده است. WWE اعلام نکرده که اطلاعات مذکور تا چه مدت در دسترس عموم بوده اند و علت این بی دقتی چیست. به گفته آنان هیچ کلمه عبور یا اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری در میان داده های نشت کرده وجود نداشته است.