کد خبر:۶۲۰۰۵۵

داد و ستد پایاپای به چه معناست؟

داد و ستد پایاپای یک نوع روش معامله است که در آن کالا‌ها یا خدمات به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه‌ای با کالا یا خدمات دیگر مبادله می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داد و ستد پایاپای یک نوع روش معامله است که در آن کالا‌ها یا خدمات به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه‌ای با کالا یا خدمات دیگر مبادله می‌شود و به هیچ نوع پولی دریافت نمی‌شود.


این نوع مبادله یک حالت دوجانبه دارد البته احتمال سه‌جانبه بودن و چندجانبه بودن نیز وجود دارد به طوریکه در کشور‌های پیشرفته به صورت همسان و متشابه در کنار نظام پولی آن کشور قرار می‌گیرد.


مبادله کالا به کالا معمولاً در بحران‌های مالی و پولی به جای پول مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عنوان روش دادوستد جایگزین پول می‌شود.


برای نمونه زمانی این دادو ستد کاربرد دارد که پول رایج کشور به صورت غیر پایدار می‌شود (در حالت تورم و چرخه فروکشی قیمت‌ها) و یا در زمانی که پول رایج کشور به صورت ساده غیر قابل دسترس برای هدایت و انجام تجارت است.


در اسپانیا این نوع بازار‌های کالا به کالا وجود دارد مردم اجناسی را که مورد نیازشان نیست برای معاوضه و مبادله به بازار می‌آورند.


این نوع بازار‌ها بدون پول عمل می‌کنند معاوضه برای افراد رضایت بخش ناست به طوری که حجم مبادلات انجام شده در سال 2008 طبق آمار بین‌المللی IRTA. بالغ بر 10 میلیون دلار بوده‌است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار