کد خبر:۶۲۲۸۳۵

کاشت ریزتراشه در دست کارمندان آمریکایی

یک شرکت آمریکایی در آینده‌ای نزدیک به داخل دست کارمندان خود تراشه‌ای به عنوان کارت خرید و شناسایی تزریق می‌کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یک شرکت آمریکایی در ایالت ویسکانسین آمریکا، شروع به کاشت ریزتراشه‌هایی به اندازه‌ی یک دانه‌ی برنج، در بدن کارمندان خود کرده است.

به گفته مقامات شرکت فناوری «۳۲ اِم» (Three Square Market/ ۳۲M)، کارمندان این شرکت در صورت تمایل از تاریخ یک آگوست، تراشه‌های «RFID» را دریافت خواهند کرد و تاکنون ۵۰ نفر برای این کار داوطلب شده‌اند. این اقدام به صورت رایگان صورت خواهد گرفت و تمام ۳۰۰ دلار هزینه‌ هر تراشه را خود شرکت پرداخت خواهد کرد.

تراشه‌ یاد شده در زیرپوست و بین دو انگشت شست و اشاره تزریق می‌شود و برای داوطلبان نقش کارت اعتباری و شناسایی را در شرکت، ایفا می‌کند. به عنوان مثال کارمندان می‌توانند در ساعات استراحت خود از این فناوری برای خرید میان وعده استفاده کنند.

تاد وستبای (Todd Westby)، مؤسس ۳۲ اِم، گفت: «ما پیش‌بینی می‌کنیم با استفاده از فناوری RFID همه‌چیز از خرید میان وعده در اتاق استراحت، باز کردن در، استفاده از دستگاه کپی، وارد شدن به رایانه‌های دفتر، باز کردن قفل تلفن، به اشتراک‌گذاری کارت‌های تجاری، ذخیره‌سازی اطلاعات سلامت و خرید توسط دیگر پایانه‌های مرتبط را تغییر می‌دهد.»
وستبای افزود: «اقدام یاد شده به طور حتم در آینده اتفاق خواهد افتاد و ما می‌خواهیم بخشی از این جریان باشیم. این فناوری درنهایت به یک استاندارد تبدیل خواهد شد و کاربران می‌توانند از آن به عنوان گذرنامه، پرداخت هزینه حمل‌ونقل عمومی و دیگر فرصت‌های خرید موجود استفاده کنند.»

تراشه‌ مورد بحث عملکردی مشابه برنامه‌های پرداخت موبایلی مانند اپل پی (Apple pay) و اندروید پی (Android pay) از فناوری ان. اف. سی (NFC) برای تبادل اطلاعات استفاده می‌کند.
مقامات این شرکت ادعا کرده‌اند که تراشه‌ کاشته شده داده‌ها را به صورت رمزنگاری شده نگاه‌داری می‌کند و از ویژگی موقعیت‌یاب جغرافیایی بهره نمی‌برد، در نتیجه امکان ردیابی کارمندان در تمام طول روز وجود نخواهد داشت.

سازمان شرکت‌های نوپای اپیسنتر سوئد (Epicenter) نیز چندین ماه قبل شروع به تزریق تراشه به داخل دست افراد داوطلب کرد. مقامات این شرکت به حریم خصوصی کاربران اهمیتی نداده و حتی یکی از آن‌ها اعلام کرد تنها به دست آوردن ویژگی‌های جدید و بیشتر مهم است و مسائل دیگر اهمیتی ندارد.
تعداد داوطلبان اپیسنتر به اندازه‌ای کم است که این شرکت برای آن‌ها جشن برگزار می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار