رئیس سازمان حج و زیارت از آماده و صادر شدن ویزای بیش از ۳۰ هزار نفر از زائران ایرانی حج تمتع ۹۶ خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید محمدی در نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت درباره ویزای زائران حج تمتع ۹۶ اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۰ هزار ویزای زائران ایرانی حج تمتع آماده و صادر شده است. وی ادامه داد: سایر ویزاهای زائران حج تمتع نیز به سهولت در حال صادر شدن است و مشکلی در روند صدور ویزا وجود ندارد. حجتالاسلاموالمسلمین سید علی قاضی عسکر، سرپرست حجاج ایرانی نیز در این نشست از حاضران و مسئولان اجرایی خواست تا با تمام توان مسئولیتهای خود را انجام و پیگیریهای لازم را بهعمل آورند. وی با ضروری خواندن مدیریت رسانه قبل، حین و بعد از مراسم حج تصریح کرد: اطلاعرسانی به مردم و زائران ایرانی بسیار مهم است و حجاج باید کاملاً نسبت به همه مسائل حج توجیه و تذکرات لازم به آنها داده شود. نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: در حالی که در حوزههای اسکان، تغذیه، تدارکات، پزشکی و درمانی و حمل و نقل کارها با حضور کارشناسان ما درعربستان طبق برنامه و روال طبیعی پیش رفته است برخی هنوز باورشان نشده که حجاج در چند روز آینده عازم سرزمین وحی خواهند شد. حجتالاسلاموالمسلمین قاضی عسکر از مسئولان عملیات هوایی در ایستگاههای پروازی خواست با ایجاد تسهیلات و امکانات مناسب زمینه آرامش خاطر و رضایتمندی هرچه بیشتر زائران را برای سفر معنوی حج فراهم آورند. وی با تاکید بر اینکه باید از فرصت بهوجود آمده به خوبی و قاطع استفاده کرد، گفت: زائر باید احساس کند که امسال از خدمات بهتری بهرهمند میشود. نصرالله فرهمند، سرپرست عملیات حج ۹۶ نیز درباره برنامهریزی صورت گرفته برای انتقال و بازگشت حجاج ایرانی گزارشی ارائه داد. در پایان این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت بهعنوان مسئول ستاد بحران در عملیات حج ۹۶ معرفی و تاکید شد که اعضای این ستاد مشخص و مسئولیتهای محوله به آنها اعلام شود تا از ایران کار خود را آغاز کنند.
خداوند متعال اين سي هزار رو رحمت كند من نميدونم مسيولين با اين همه خطر جاني و توهين توسط حكام منحوس سعودي اصرار به رفتن حجاج دارن والا اين پول صرف كشتار تشيع خواهد شد اين حج سر تا سر گناه است
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.