رئیس مجمع جهانی شهرهای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
تدوین منشور حقوق سکونت در اسلام بر اساس شاخصههای محیط زیستی
مسعود نصرتی افزود: در اين زمينه لازم است دوره گذار را به سرعت پشت سر گذاشته تا شهرها با انتظارات شهروندان در عصر حاضر همخوانی داشته باشد.

به بیان رئیس مجمع جهانی شهرهای اسلامی، ايران با توجه به فرهنگ غنی دینی و اسلامی شرايط مهياتري براي کيفيت زندگی و حقوق سکونت دارد و در این راستا از متخصصان مجرب دعوت شد تا در کنار دانشمندان علوم شهری و مديران اجرايی قرار گرفته و با این ترکیب بتوانند با استفاده از غنای آموزههای اسلامی حقوق سکونتی غنیتر از برنامه شهرهای اروپايی و آسيايی طراحی کنند.
نصرتی با اشاره به شهر قزوین که از سوی سازمان ملل به دلیل داشتن شاخصهای زیست محیطی به عنوان شهر شاخص و شکوفا در جهان انتخاب شده است؛ گفت: با شاخصهای محیط زیستی و شهر شکوفا، جلساتی را برای تبیین اين ويژگیها و تدوین منشور حقوق سکونت در اسلام تعریف کردهایم.
وي در رابطه با دوری یا نزدیکی وضعیت شهرهای حال حاضر ایران به شهرهای مدنظر اسلامی اظهار کرد: در ايران شاهد دوره غفلتی هستیم که در آن از سبک معماری و شهرسازی به اصطلاح شهرهای مترقی استفاده شده، اما به دليل کپی برداری نامناسب هم سبک آن شهرها را نتوانستهاند پياده کنند، هم سبک معماری بومی ایرانی اسلامی نیز دستخوش حوادث شده است.
این دکترای شهرسازی اظهارکرد: در اين زمينه لازم است دوره گذار را به سرعت پشت سر گذاشته تا شهرها با انتظارات شهروندان در عصر حاضر همخوانی داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.