آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۸۴۲
مهمترین مزیت صندوق تثبیت تشریح شد:

افزایش نقدشوندگی و اعتماد به بازار سهام

وجود نهادهایی مثل صندوق تثبیت برای حمایت از بازار در شرایط بحران‌های بیرونی مثل ریسک‌های سیتماتیک و بحرانی‌های پولی خارج از بازار، در روند بازار سرمایه و ایجاد اعتماد و اطمینان در میان سرمایه گذاران بسیار مهم است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صندوق تثبیت بازار سرمایه با هدف حمایت از بازار سرمایه در شرایط بحران می‌تواند با ورود نقدینگی‌های جدید و دور اندیشی در هدایت سرمایه‌ها به بازار سهام، باعث افزایش اعتماد سهامداران به این بازار شود.
علیرضا مستقل، مدیر سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری پویا در گفت و گو با سنا، در خصوص مزیت‌های راه اندازی صندوق تثبیت بازار سرمایه با تاکید بر اینکه چنین نهاد‌های حمایتی برای بازار سرمایه اتفاق خوب و مثبتی است، گفت: با راه اندازی چنین نهادهایی، نقدینگی‌های جدید با هدف حمایت از بازار سرمایه وارد بورس می‌شود که اتفاق خوبی است.
وی با اشاره به اینکه هدف گذاری برای صندوق تثبیت خیلی مهم است، گفت: در حال حاضر صندوق توسعه در حال فعالیت در بازار است و از لحاظ تزریق نقدینگی، فعالیت این صندوق برای بازار مثبت است، اما درباره روند معاملات این صندوق اطلاع رسانی نمی‌شود بنابراین بهتر است برای آغاز به کار صندوق تثبیت، این نهاد مالی روند حرکتی خود را به یک نهاد نظارتی گزارش دهد.

لزوم پیش‌بینی برای مدیریت بهینه

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه صندوق تثبیت باید قبل از آغاز به کار پیش بینی‌های لازم برای مدیریت بهینه این نهاد را داشته باشد، گفت: قطعاً وظایف این صندوق در اساسنامه آن مشخص شده است، منابع هم قرار است از نهادهای عمومی مثل صندوق توسعه ملی تامین شود و در این شرایط هدف گذاری برای صندوق خیلی مهم است.
مستقل در ادامه افزود: و این نکته که برای رسیدن به هدف چگونه باید منابع در آن مدیریت شود تا خللی در روند بازار ایجاد نشود از دیگر الزامات این نهاد برای رسیدن به اهداف تعیین شده اش است.
مدیر سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری پویا با اشاره به اینکه در چند سال اخیر حقوقی‌های بزرگ به دلیل کمبود نقدینگی در حال خروج از سهام بزرگ و بنیادی هستند، گفت: چنین نهادهایی با خرید سهام بزرگ و بنیادی بازار با نگاه بلند مدت هم می‌توانند سودآوری خود را تضمین کنند و هم سرمایه سهامداران خرد را به سمت سهام بنیادی هدایت کنند تا بازار از سفته بازی و خرید و فروش‌های کوتاه مدت فاصله بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بازار این روز‌ها در شرایط بسیار خوبی قرار دارد، اظهار داشت: قیمت‌ها در بازار بسیار جذاب است و میانگین نسبت قیمت به درآمد بازار پایین است و خرید سهام بنیادی با نگاه میان مدت و بلند مدت به طور قطع با سودآوری همراه خواهد بود. در این شرایط حمایت از بازار به خصوص سهام پر پتانسیل کمک بزرگی است.

هیچ بحران خاصی بازار را تهدید نمی‌کند

مستقل در انتها با تاکید بر اینکه در شرایط امروز بازار با توجه به قیمت‌های جذاب سهام، هیچ بحران خاصی بازار را تهدید نمی‌کند، گفت: بازار در این شرایط درگیر هیچ بحران مالی از جنس بازار نمی‌شود و خطر حباب قیمتی نیز وجود ندارد.
به گفته وی وجود نهادهایی مثل صندوق تثبیت برای حمایت از بازار در شرایط بحران‌های بیرونی مثل ریسک‌های سیتماتیک و بحرانی‌های پولی خارج از بازار، در روند بازار سرمایه و ایجاد اعتماد و اطمینان در میان سرمایه گذاران بسیار مهم است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱
هرموسسه ای که به اصطلاح اینها ورشکست شده یک سرمایه ای دارد که به مرور نقد میشود وتمام بانک ها وموسسات هم الان دارند همین کاررامیکنند وپولی ازبین نرفته فقط جابجایی صورت گرفته هر بانک یاموسسه ای مسولیت این موسسات به اصطلاح دولتیان ورشکسته رابرعهده بگیرد به مرور اصولی به سرمایه اش میرسد چون اکثرآبه صورت وام است ومیبایست برگردد مثل اختلاس های کلان چند هزارملیاردی نیست برخی از موسساتی که بدون مشکل سالهاست دارند بدون حاشیه بامردم کارمیکنند وهم ملت از سودی که میگیرد راضی است وهم دراینها نخبگانی هستن که میدانند کجا سرمایه گذاری کنند وبازاریابی خوبی دارند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار