پنجمین استارتاپ دمو در شهریورماه برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۸۵۰
به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف؛

پنجمین استارتاپ دمو در شهریورماه برگزار می‌شود

پنجمین رویداد استارتاپ دمو شهریورماه با حضور سرمایه‌‏گذاران تخصصی این حوزه و استارتاپ‌های حوزه سلامت و محیط زیست به عنوان سرمایه‌پذیران در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

پنجمین استارتاپ دمو در شهریورماه برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری دانشجو پنجمین رویداد استارتاپ دمو شهریور ماه در محل دانشگاه صنعتی شریف با حضور سرمایه ‏گذاران تخصصی این حوزه و استارتاپ‌های حوزه سلامت و محیط زیست به عنوان سرمایه‌پذیران برگزار خواهد شد.

هدف اصلی این رویداد، مواجهه و مذاکره مستقیم و رو در روی صاحبین ایده و استارتاپ­‌ها با سرمایه­‌گذاران است که در ۲ بخش عمومی (شامل ارائه استارتاپ‌­ها) و اختصاصی (جلسات مذاکره سرمایه گذاران و استارتاپ‌­ها) برگزار می­‌شود و استارتاپ­‌ها می­توانند طی آن به جمع زیادی از سرمایه‌گذاران دسترسی داشته باشند.
سرمایه­‌گذاران نیز در یک زمان کوتاه، استارتاپ­‌ها را بررسی کرده و پس از برگزاری جلسات خصوصی و بررسی میزان پیشرفت ایده، مشتریان جذب شده، حجم بازار، میزان فروش و ... به ارزیابی آن‌ها پرداخته و برای سرمایه گذاری در آن‌ها اعلام نظر خواهند کرد.
یکی از خلأهای زیست بوم نوآوری و استارتاپی کشور، نبود فرصت‌ها و بسترهای جذب سرمایه است که رویدادهای استارتاپ دمو تلاش دارد این زمینه را برای شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برای سرمایه پذیری از یک طرف و برای سرمایه گذاران برای بررسی شرکت‌های آماده و دارای ظرفیت سرمایه گذاری از سوی دیگر فراهم نماید.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به سایت اینترنتی مرکز فن بازار ملی ایران به آدرس www.techmart.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۷۶۲۵۱۲۳۱ و شماره تلفن‌های ۱۶ - ۶۶۰۸۳۰۱۵ تماس حاصل نمایند.
فرم ثبت نام و پوستر رویداد از طریق لینک زیر در دسترس می‌باشد:
https://files.techmart.ir/docs/ ۵th.StartupDemo.rar

پربازدیدترین آخرین اخبار