حجتی از وزرای خوب کابینه روحانی است/ این وزیر پیشنهادی به دنبال جنجال سازی نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۳۶۹
حسن‌پور بیگلری در موافقت با وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی.

حجتی از وزرای خوب کابینه روحانی است/ این وزیر پیشنهادی به دنبال جنجال سازی نیست

نماینده مردم سیرجان و بردسیر گفت: حجتی از وزرای خوب کابینه دولت روحانی است که من نگران از دست دادن او هستم.
حجتی از وزرای خوب کابینه روحانی است/ این وزیر پیشنهادی به دنبال جنجال سازی نیست
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان و بردسیر در جریان رای اعتماد به کابینه دوازدهم و در موافقت با محمود حجتی وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، اظهار داشت: کمیسیون کشاورزی از معرفی اعضای دولت نگران بودند که چند چهره تاثیرگذار در دولت نداشته باشیم. یکی از آن‌ها آقای حجتی بود.

وی افزود: خدمات آقای حجتی را باید از کشاورزان پرسید؛ آیا کسی هست که در دورترین روستای کشور حجتی را نشناسد؟ کشاورزان از ما بهتر حجتی را می‌شناسند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر تصریح کرد: امروز بانک کشاورزی به عنوان پیشروترین بانک در صنعت کشاورزی کار می‌کند، حتما در دولت دوازدهم آقای حجتی بیشتر از وزرات خانه‌های دیگر از جوانان استفاده خواهد کرد.

حسن‌پور بیگلری اظهار داشت: حجتی از وزرای خوب کابینه دولت روحانی است که من نگران از دست دادن او هستم، او به دنبال جنجال سازی نیست و قصد ندارد ذهن مردم را تشویش کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار