نماینده مردم تهران گفت: باتوجه به حمایتی که اصلاحطلبان از روحانی در انتخابات داشتند، انتظار داشتیم وزرای بیشتری از میان آنان انتخاب شود؛ که نشد.
محسن علیجانی زمانی نماینده مردم تهران در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره نمایندگانی که به عنوان موافقین و مخالفین برای اظهارنظر درباره برنامه وزرای پیشنهادی ثبت نام میکنند، اما برخلاف آن عمل مینمایند، اظهار داشت: این حق نمایندگان و مجلس است که موافقت و مخالفت و نقطه نظرات خود را مطرح کنند، اما ممکن است برخی گمان کنند اگر بحثی تحت عنوان مخالفت مطرح میشود این مخالفت باید بسیار تند باشد که ما به آن اعتقادی نداریم.
وی افزود: ممکن است نمایندهای با برنامه وزیر پیشنهادی مخالف باشد و یا این مخالفت با شخص وزیر صورت گیرد قطعاً زمانی که این مخالفت با شخص باشد جلوه بیشتری دارد. ممکن است نمایندهای وزیری را به عنوان مدیر قبول داشته باشد، اما با برنامه هایی که برای عملیاتی کردن اسناد بالادستی باشد مخالف باشد که به نظر میرسد مخالفت در این بخش نسبت به بخش اول کم رنگتر است.
علیجانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فضای سیاسی کشور تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب معتقد به دو جبهه انقلاب و غیرانقلاب هستند این موضوع به این معنا نیست که ایشان سلیقههای مختلف را در جبهه انقلاب قبول نداشته باشند. اصلاح طلبان و اصولگرایان باید تلاش کنند در چارچوب انقلاب و با رعایت مصالح کلان نظام و سیاست هایی که معظم له تعیین میکنند به مشی سیاسی پرداخته، در تعامل باشند و طرفین یکدیگر را تقویت کنند.
وی هر گونه شکاف میان فعالان سیاسی اعم از اصلاح طلب و اصولگرا را به نفع دشمن خواند و تاکید کرد: دشمن میتواند اهداف شوم خود را در میان این شکافهای سیاسی پیش ببرد.
دبیر فراکسیون امید در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ۳ - ۵ نفر از وزرای پیشنهادی را اصلاح طلب میدانیم، تصریح کرد:البته این حق آقای رئیس جمهور است چرا که برنامههای وی همواره بر مبنای اعتدالی بوده است هرچند ما اعتقاد داشتیم باید اکثریت کابینه اصلاح طلب باشد.
علیجانی با بیان اینکه با توجه به حمایتی که اصلاح طلبان از آقای روحانی در انتخابات داشتند پاسخگویی این کابینه با اصلاح طلبان خواهد بود، تاکید کرد: اما در مجموع آقای روحانی این نظر را نداشتند و ما هم به نظر وی احترام میگذاریم و امیدواریم که دولت موفق شود.