آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹۲۲۰
دستور لحظه آخری نعمت‌زاده؛

صدور مجوز تأسیس کارخانه‌های سیمان متوقف شد

در پی اعتراض برخی تولیدکنندگان در مورد اشباع ظرفیت تولید سیمان در کشور، نعمت‌زاده وزیر سابق صنعت در روزهای پایانی کارش در وزارت صنعت صدور مجوز احداث کارخانه‌های جدید سیمانی را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ پس از آنکه نعمت زاده وزیر سابق صنعت خرداد امسال از تأسیس ۲۰ کارخانه جدید سیمانی خبر داد، علی محمد بُد یک کارشناس صنعت سیمان در واکنش به این موضوع گفت: احداث این تعداد کارخانه باعث نابودی صنعت سیمان خواهد شد. به گفته بُد، تاکنون برای احداث ۳۰ کارخانه سیمان مجوز صادر شده، ولی به دلیل نبود صرفه اقتصادی تاکنون ایجاد نشده‌اند.
در پی طرح این موضوع، رحمانی قائم مقام نعمت زاده در امور تولید در نامه‌ای به وزیر اعلام کرد که راندمان کارخانه‌های سیمان از ۹۰ درصد به ۷۰ درصد رسیده و این کارخانه‌ها با مشکلات متعددی مانند کمبود نقدینگی و زیان‌دهی روبرو هستند. وی در این راستا پیشنهاد کرد که بانک‌های عامل مکلف به افزایش سهم آورده ریالی متقاضیان قبل از گشایش اعتبار اسنادی بخش ارزی شوند و همچنین تمام طرح‌های جدید با انجام تمهیدات لازم موظف به اجرای فن‌آوری‌های جدید شوند.
در پی این نامه، نعمت زاده وزیر سابق صنعت در زیرنویس نامه از قائم مقام خود خواست که تا اطلاع ثانوی از صدور هرگونه جواز تأسیس سیمان خودداری شود و متقاضیان برای سرمایه‌گذاری دیگری راهنمایی شوند. همچنین از شیوه‌های مدرن در مصرف انرژی استفاده شود.
در نهایت، مدیر کل صنایع غیرفلزی وزارت صنعت در نامه‌ای به شیخان رئیس انجمن سیمان به تولیدکنندگان سیمان اعلام کرد که به دلیل افزایش ظرفیت سیمان و مازاد تقاضا و همچنین سوق دادن مجریان طرح‌های سیمانی به استفاده از فناوری‌های جدید مانند بازیافت انرژی تا اطلاع ثانوی مجوزی برای طرح‌های سیمانی صادر نخواهد شد.

صدور مجوز تأسیس کارخانه‌های سیمان متوقف شد

صدور مجوز تأسیس کارخانه‌های سیمان متوقف شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار