آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹۲۲۱
نظری‌راد:

فعالیت‌های قرآنی تمامی سازمان‌ها استاندارد می‌شود

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت ارشاد با اشاره به لزوم شفافیت در چگونگی فعالیت‌های قرآنی کشور، از استانداردسازی شاخصه‌ها و فعالیت‌های قرآنی تمام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی استان‌ها خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ عباس نظری‌راد مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت ارشاد بر لزوم ارتباط مستمر و تعامل سازنده میان تمام سازمان‌های متولی فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و گفت: این معاونت در مقایسه با سایر معاونت‌های وزارت ارشاد از سابقه کمتری برخوردار است و با توجه به سابقه ٥ ساله، یک تشکیلات سازمانی نوپا به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه اداره کل ارتباطات و هماهنگی استان‌ها در مقایسه با سایر ادارات کل نوپاتر است، افزود: مسئولیت‌های مهمی به این اداره کل واگذار شده که به دو گروه اصلی «تعامل، ارتباط و هماهنگی با معاونت‌های قرآنی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در تمام استان‌های کشور» و «گزارش‌دهی، گزارش‌گیری و رصد فعالیت‌های قرآنی کشور در سازمان‌ها و نهادهای دولتی، عمومی و مؤسسات قرآنی» تقسیم می‌شوند.

نظری‌راد با بیان اینکه معاونت قرآن و عترت از بدو زمان فعالیت خود پیگیر فراهم‌سازی بستر مناسب برای رصد فعالیت‌های قرآنی در کشور بوده است، خطار نشان کرد: اهمیت این امر منجر به تشکیل کارگروه‌های قرآنی در استان‌ها شده است که این اقدامات در دوره اول دولت یازدهم انجام شده و از لحاظ اجرایی و عملیاتی در مرحله ریل‌گذاری هستیم.

وی در ادامه دو گام مهم در راستای تحقق اهداف معاونت قرآن و عترت را راه‌اندازی سامانه جامع قرآنی جهت تأمین نیازهای اطلاعاتی برای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و جمع آوری اطلاعات و آمار صحیح دانست و گفت: سامانه جامع قرآنی شامل تمام اطلاعات مربوط به خادمان قرآنی، مؤسسات، تولیدات قرآنی است.

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی امور استان‌ها معاونت قرآن و عترت با بیان اینکه طرح تهیه شناسنامه قرآنی استان‌ها به صورت مکتوب، دومین طرحی است که مقدمات آن آماده شده است، اظهار داشت: عملیاتی کردن گزارش‌دهی و رصد فعالیت‌های قرآنی استانها، استاندارد سازی شاخصه‌ها و فعالیت‌های قرآنی از تمام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی استان‌ها از جمله اهداف مهم معاونت قرآن و عترت ماست که پرداختن به آن‌ها در دستور کار قرار دارد و این اهداف تا کنون به میزان قابل توجهی محقق شده است.

وی در پایان با بیان اینکه نتیجه تعامل با استان‌های مختلف کشور در بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم رضایت‌بخش بود، گفت: البته برای دست‌یابی به اهداف معاونت قرآن و عترت راه زیادی باید طی شود و این امر بدون بهره‌گیری از ابزار‌ها و اجرای طرح‌های جامع برای ترسیم تصویر درست و شفاف از چگونگی فعالیت‌های قرآنی در کشور محقق نخواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار