آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۷۱۸
رئیس مجلس آفریقای جنوبی در نشست مشترک خبری با لاریجانی:

پارلمان آفریقای جنوبی پیوستن ایران به «بریکس» را در دستور قرار می‌دهد

بالکام ام‌بته گفت: الحاق ایران به پیمان بریکس را در دستور قرار می‌دهیم، زیرا معتقدیم با حضور اعضای جدید این پیمان می‌تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «بالکام ام‌بته» رئیس مجلس نمایندگان آفریقای جنوبی که به ایران سفر کرده است امروز شنبه ۱۱ شهریور پس از دیدار و گفت‌وگو با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مشترک با وی در حضور خبرنگاران ضمن اعلام اینکه بر روی محورهای مورد تأکید همتای ایرانی خود تأکید دارد، گفت: پارلمان‌ها در گسترش روابط میان مردم کشورهای مختلف و دیپلماسی پارلمانی نقش مؤثری دارند.

وی افزود: پیش از اینکه در این کنفرانس خبری حاضر شوم صحبت‌های علی لاریجانی را گوش دادم که مربوط به ساختار پارلمان در ایران و روندهای خوبی بود که اینجا رخ می‌دهد.

رئیس مجلس نمایندگان آفریقای جنوبی با اشاره به اینکه در نشست‌های پارلمانی در اقصی نقاط دنیا، ایران و آفریقای جنوبی همکاری‌ها و روابط خوبی دارند، گفت: باید در کنار مدیریت اتباع خود نقش سازنده‌ای در نشست‌های پارلمانی داشته باشیم تا آینده خوبی را برای جهان رقم بزنیم.

وی با یادآوری اینکه در سفر چندی پیش رئیس جمهور آفریقای جنوبی به ایران الحاق ایران به پیمان «بریکس» مطرح شد، اظهار داشت: ما موضوع این الحاق را در دستور کار قرار می‌دهیم و به عنوان پارلمان آفریقای جنوبی می‌کوشیم که ایران به عضویت این پیمان در آید چرا که معتقدیم با وجود اعضای جدید می‌توانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم و نسبت به رشد و توسعه بیشتر اهتمام بورزیم.

بالکام ام‌بته با تأکید بر آگاهی کشور متبوعش نسبت به بزرگی، وسعت، جمعیت ۸۰ میلیونی، دستاورد‌ها و موقعیت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران، گفت: امیدواریم تا پیش از پایان سال جاری میلادی آقای روحانی رئیس جمهور به آفریقای جنوبی سفری داشته باشند.

رئیس مجلس نمایندگان آفریقای جنوبی در پایان ابراز امیدواری کرد که علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در آینده نزدیک، بار دیگر به این کشور سفر کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار