آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۵۰۱
سردار حسین اشتری عنوان کرد

ناجا مطابق وظیفه‌اش با هرگونه ناهنجاری مقابله می‌کند

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه نیروی انتظامی بر اساس قانون و مطالبات مردم پاسدار ارزش‌های انقلاب اسلامی است، گفت: ناجا وظیفه دارد با هرگونه ناهنجاری و اقداماتی که می‌تواند به جامعه آسیب برساند، مقابله کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در آیین اختتامیه دومین جشنواره چادرهای آسمانی با تبریک دهه ولایت و امامت اظهار داشت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بر اساس قوانین و بر اساس مطالبات مردم، متدینین، مراجع تقلید، علما و اینکه پاسدار ارزش‌های انقلاب اسلامی و به فرموده مقام معظم رهبری باید مراقبت و پاسداری از ارزش‌ها کند، وظیفه دارد با هرگونه ناهنجاری و اقداماتی که می‌تواند آسیب به جامعه برساند و ما را از مسیر ارزشی خارج کند مقابله کند.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: اقداماتی که طی سال‌های گذشته صورت گرفته اثرات خوبی را به دنبال داشته‌؛ بنده با آمار و استدلال می‌گویم که این اقداماتی که ناجا انجام داده همه بر اساس قانون و بر اساس وظایف ذاتی و شرعی خودش بوده و تأثیر خودش را داشته است.

وی افزود: اینکه ما چقدر توفیق داشته و با ایده‌آل آن چقدر فاصله داریم بحث دیگری است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اعلام کرد: ما در کنار اقدام سلبی که انجام می‌دهیم کارهای ایجابی نیز انجام داده؛ چراکه معتقدیم پیشگیری اجتماعی، اقدامات فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی مجراهایی است که مخاطب ما بوده و باید ما از همه ظرفیت‌ها در این زمینه استفاده کنیم تا کمتر در این حوزه‌ها امرونهی داشته باشیم.

سردار اشتری ادامه داد: وقتی کارهای فرهنگی، زیربنایی و آگاه‌سازی انجام شود، بر روی جوانان مؤثر خواهد بود و باید گفت که نیروی انتظامی در این زمینه گام‌های خوبی برداشته و مراسم امروز نیز یکی از این اقدامات است.

وی تأکید کرد: اقدامات پیشگیرانه ناجا و رویکرد اجتماعی محور ما مؤید عرایض بنده است؛ در مدارس،دانشگاه‌ها، مراکزی که محل تجمع خواهران و برادران جوان است، مساجد و مکان‌های عمومی، نیروی انتظامی حضور دارد و اقدامات پیشگیرانه را با رویکرد اجتماعی انجام می‌دهد.

وی اظهار امیدواری کرد که نخبگان چه خواهران و چه برادران و چه مسئولان محترم در اجرای این کار پلیس را یاری کنند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اظهار داشت: ما معتقدیم که غالب مردان و زنان جامعه اسلامی آن عفت لازم را دارند.

وی گفت: ممکن است که ما با یک سری افرادی برخورد کنیم که به هنجارها توجهی ندارند اما باید گفت خیلی از آنها عفیف هستند و فطرت مردمان ما فطرت درستی است.

سردار اشتری به شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی اشاره و تصریح کرد: ما با یک هجمه عظیم به سمت باورها، اعتقادات و مبانی دینی مواجه شده‌ایم که در بعضی جاها اثرات خود را داشته؛ وقتی رصد می‌کنیم و بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم و به گزارش‌ها و شکایات توجه می‌کنیم، همه نشان می‌دهد فضای مجازی متأسفانه اگر کنترل و مدیریت را نداشته باشد می‌تواند تهدیدی برای جامعه باشد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اعلام کرد: وجود فرصت‌ها در فضای مجازی بحث دیگری است اما موضوع ما تهدیدات،‌آسیب‌ها و چالش‌هایی است که از سمت فضای مجازی به سمت مردم سرازیر می‌شود.

وی به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص حوزه عفاف و حجاب پرداخت و گفت:‌در این رابطه برای 26 دستگاه 300 مصوبه ایجاد شده که ناجا یکی از آن 26 دستگاه است که 20 مصوبه آن مربوط به ماست و نیروی انتظامی که در جایگاه آخر قرار دارد، امروز هم ایستگاه اول را دارد، هم بین راه را دارد و هم ایستگاه آخر را؛ چراکه دیگران وظیفه خود را انجام نداده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار