آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۶۵۳
یزدان مهر خبر داد

۳۲۰ خوابگاه غیر دولتی ساماندهی شدند

مشاور وزیر علوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: علاوه بر تعداد ۱۰۲۰ خوابگاه دولتی، تعداد ۳۲۰ خوابگاه غیر دولتی ساماندهی شد و در اختیار دانشجویان قرار گرفت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر در این مراسم گفت: پس از ارزیابی و رتبه بندی خوابگاههای دولتی، توانستیم با تمهیدات و کمک‌های دولت و افزایش منابع صندوق رفاه دانشجویان تمامی این خوابگاه‌های به رتبه‌های بهتر ارتقا دهیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۵ تعداد ۶۳ خوابگاه که در رتبه ۵ قرار داشتند به سطوح بالاتر ارتقا یافتند و در سال جاری نیز تعداد ۴۶۳ خوابگاه که در رتبه‌های ۴ و ۳ قرار دارند با مشارکت دانشگاه‌ها و‌کمک‌های ۵۰ درصدی صندوق رفاه دانشجویان ارتقا می‌یابند.

مهندس یزدان مهر توجه به خوابگاه‌های دانشجویی را از اولویت‌های صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم عنوان کرد و افزود: بر اساس تلاش‌های انجام شده در وزارت علوم و صندوق رفاه دانشجویان توانستیم موانع قانونی ساخت خوابگاه‌های دانشجویی را که در برنامه پنجم توسعه ذکر شده بود را بر طرف کنیم.

وی گفت: در حال حاضر بخش خصوصی و خیّرین در عرصه خوابگاه سازی به صورت جدی و فعال وارد شده ا. ند و با دریافت تسهیلات مالی از صندوق رفاه دانشجویان اقدام به ساخت خوابگاه دانشجویی می‌کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از اختصاص بودجه با عنوان کمک رهن به دانشگاه‌ها توسط این صندوق خبر داد و اعلام کرد: صندوق رفاه دانشجویان تاکنون بیش از ۲۸ میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه‌ها با عنوان کمک رهن اختصاص داده است تا با کمک آن مشکل کمبود ظرفیت خوابگاهی را رفع کنند.

مشاور وزیرعلوم در ادامه افزود: در دو سال گذشته توانستیم، علاوه بر تعداد ۱۰۲۰ خوابگاه دولتی، تعداد ۳۲۰ خوابگاه غیر دولتی را ساماندهی کرده و در اختیار دانشجویان قرار دهیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه تمهیدات خوبی برای رفع مشکل کمبود خوابگاه‌ها در سال جاری اندیشیده شده است، گفت: علاوه بر اختصاص بودجه مناسب به حوزه خوابگاه‌های دانشجویی در سال جاری، اعتباری به مبلغ ۶۰ میلیارد تومان نیز از سوی صندوق رفاه دانشجویان و سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شده است که برای پرداخت به عنوان سود تسهیلات دریافتی از بانک‌ها در ساخت خوابگاه استفاده خواهد شد.

مهندس یزدان مهر تاکید کرد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نگاه ویژه‌ای به خوابگاه‌ها دارد و در سال گذشته ۱۰۰ اتاق تندرستی در خوابگاه‌ها راه اندازی شد و امسال نیز خوابگاه‌های بیشتری مجهز به اتاق تندرستی خواهند شد.

گفتنی است، در پایان این مراسم با حضور مهندس ذوالفقار یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و دکتر برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، ازمسئولان خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه که موفق به کسب رتبه برتر کشوری شده بودند، تقدیر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار