دی اکسید کربن مورد نیاز چگونه تامین میشود؟
توضیحات اداره نظارت بر مواد غذایی درباره گازدار کردن نوشابه گازوئیل
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو درباره اخبار منتشر شده در برخی رسانهها با عنوان «گازدار کردن نوشابه با سوختهای فسیلی مثل گازوئیل» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو با ناصحیح دانستن مطلب «گازدارکردن نوشابهها با سوختهای فسیلی مثل گازوئیل» که در برخی رسانهها منتشر شده است گفت: با توجه به ضوابط و مقررات اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو؛ تمامی واحدهای تولیدکننده مواد غذایی حاوی «گاز دی اکسید» موظف به استفاده از آن و البته با ویژگیهای خوراکی هستند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز «دی اکسید کربن» که ضوابط را بهطورکامل رعایت کردهاند؛ موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شدهاند.
وی همچنین در خصوص پروسه تولید نوشابه افزود: تولید گاز «دی اکسید کربن» پس از سوختن گاز طبیعی حاصل میشود؛ سپس گاز تولید شده از برجهای «مالش»، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز «دی اکسید کربن» مایع تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر چه ویژگیهای گاز مذکور مطابق با ویژگیهای مندرج در کدکس بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف «دی اکسید کربن» پس از بررسیهای لازم در محصولات غذایی گازدار صادر میگردد خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماریهای غیرواگیردار به دلیل زندگی مدرن و عدم تحرک کافی پیشنهاد همواره متولیان سلامت مصرف کمتر فراوردههای پر شکر، نمک، چربی است.
وی ضمن توصیه به مصرف هر چه کمتر نوشابه به مردم، توصیه کرد: قبل از مصرف فراوردههای غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بستهبندی محصولات که به «چراغ راهنمای تغذیه» معروف است توجه کرده و نیاز کافی و به اندازه بدن خود را با آن تنظیم کنند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز «دی اکسید کربن» که ضوابط را بهطورکامل رعایت کردهاند؛ موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شدهاند.
وی همچنین در خصوص پروسه تولید نوشابه افزود: تولید گاز «دی اکسید کربن» پس از سوختن گاز طبیعی حاصل میشود؛ سپس گاز تولید شده از برجهای «مالش»، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز «دی اکسید کربن» مایع تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر چه ویژگیهای گاز مذکور مطابق با ویژگیهای مندرج در کدکس بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف «دی اکسید کربن» پس از بررسیهای لازم در محصولات غذایی گازدار صادر میگردد خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماریهای غیرواگیردار به دلیل زندگی مدرن و عدم تحرک کافی پیشنهاد همواره متولیان سلامت مصرف کمتر فراوردههای پر شکر، نمک، چربی است.
وی ضمن توصیه به مصرف هر چه کمتر نوشابه به مردم، توصیه کرد: قبل از مصرف فراوردههای غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بستهبندی محصولات که به «چراغ راهنمای تغذیه» معروف است توجه کرده و نیاز کافی و به اندازه بدن خود را با آن تنظیم کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.