کد خبر:۶۳۳۱۹۳
رئیس دانشگاه ایلام:

به نمایندگی از جامعه علمی به نسل‌کشی میانمار واکنش نشان می‌دهیم/ نهادهای بین‌المللی به وظیفه خود عمل کنند!

رئیس دانشگاه ایلام گفت: به نمایندگی از جامعه علمی به نسل کشی میانمار واکنش نشان دادیم و امیدواریم نهادهای بین المللی هم به وظیفه‌شان عمل کنند.
محمد علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: آنچه که در میانمار اتفاق افتاده است یک نسل کشی واقعی استکه هیچ مبنای عقلی و انسانی ندارد.
علی اکبری ادامه داد: به نمایندگی از جامعه علمی و مردم ایران با همکاری بسیج دانشجویی خطاب به سازمان ملل نامه ای نوشتیم تا به وظیفه خود در قبال این نسل کشی عمل کنیم.
وی افزود: انتظار داریم که سازمان های بین المللی به وظیفه خود عمل کنند و با بررسی جوانب سریعا این نسل کشی را متوقف و به آن رسیدگی کنند.
رئیس دانشگاه ایلام تاکید کرد: مسببین این کشتار باید شناسایی و محاکمه شوند و همگان باید بپذیرند که افرادی با باور های متفاوت هم حق زندگی دارند.
علی اکبری در پایان گفت: ما به وظیفه خود عمل کردیم و امیدواریم نهاد های بین المللی هم مسئولانه به وظیفه خود عمل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار