2500 نفر از دانش آموزان و فرهنگيان قم به مناطق جنگي اعزام شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۱۸
در قالب اردوي راهيان نور

2500 نفر از دانش آموزان و فرهنگيان قم به مناطق جنگي اعزام شدند

رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قم از اعزام بيش از 2500 نفر از دانش آموزان و فرهنگيان اين استان به مناطق جنگي خبر داد.

محمد حسين امين جعفري در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، گفت: در روزهاي پاياني سال گذشته و نيز ايام نوروز سال جاري، بيش از 2500 نفر دانش‌آموز و همکاران فرهنگي ما در قم به اردوي راهيان نور اعزام ‌شدند.

وي افزود: فرهنگيان و دانش‌آموزان در اين بازديد، مناطق عملياتي فتح‌المبين، محل شهادت شهيد چمران، محل شهادت شهيد آويني، مزار شهيد علم الهدي، يادمان هويزه و يادمان طلائيه را مورد بازديد قرار دادند.

رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قم همچنين ضمن تأکيد بر حفظ ارزش‌ها و دروني کردن آن در بين جوانان و به خصوص دانش آموزان استان قم گفت: امروز به تعبير مقام عظماي ولايت زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نيست و اين که هموطنان ما توفيق حضور در جبهه‌هاي ايران عزيز را پيدا مي‌کنند و ياد شهداي عزيز و ايثارگران دفاع مقدس را زنده سازند جلوه‌اي زيبا از شهد شيرين شهادت است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار