تجهيز زندان‌هاي سيستان و بلوچستان به سيستم‌ دوربين مدار بسته
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۳۶
رئيس شوراي انفورماتيك زندان‌هاي سيستان و بلوچستان عنوان كرد:

تجهيز زندان‌هاي سيستان و بلوچستان به سيستم‌ دوربين مدار بسته

رئيس شوراي انفورماتيك زندان‌هاي سيستان و بلوچستان گفت: در سال 88 تمام زندان‌هاي سيستان و بلوچستان به سيستم‌ دوربين مدار بسته مجهز شدند.

سيد محمد موسوي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اهم اقدامات و فعاليت‌هاي اين شورا را تشريح، و از تجهيز تمام زندان‌هاي سيستان و بلوچستان به سيستم‌هاي دوربين مدار بسته و افزايش و ارتقاي بعد كنترل و نظارت امنيتي در سال 88 در زندان‌هاي استان خبر داد.

وي با اشاره به اهداف سازمان زندان‌هاي كشور و لزوم تجهيز تمام زندان‌ها به سيستم كنترل و نظارتي دوربين مدار بسته افزود: با وجود كمبود و مشكلات اعتباري، علاوه بر تجهيز همه زندان‌هاي استان به سيستم دوربين مدار بسته، شبكه اتوماسيون اداري نيز در اداره كل و همه زندان‌هاي استان راه‌اندازي شده است.

رئيس شوراي انفورماتيك زندان‌هاي سيستان و بلوچستان در ادامه راه‌اندازي سيستم ويدئو كنفرانس و آموزش از راه دور كاركنان، برنامه‌ريزي براي برگزاري جلسات محاكم قضايي مددجويان با دادگستري استان، پيشنهاد براي مجازات جايگزين حبس براي بزهكاران زير 18 سال و ارائه طرح قضات ويژه اطفال را از اهم اقدامات شوراي انفورماتيك زندان‌هاي سيستان و بلوچستان بيان كرد.

آرمين كاظمي، دبير شوراي انفورماتيك زندان‌هاي سيستان و بلوچستان نيز در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، با اشاره به فعاليت‌هاي گسترده شوراي مذكور با تاكيد بر ايجاد انقلاب و تحول در بخش فوق در زندان‌هاي اين استان، از حمايت و مساعدت مديركل و معاون اداري و مالي زندان‌هاي استان در فراهم كردن زمينه اين تحول قدرداني كرد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار