همت و كار مضاعف لازمه تحقق اهداف دهه چهارم انقلاب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۷۹
خدادادپور در گفت وگو با «شبکه خبر دانشجو»:

همت و كار مضاعف لازمه تحقق اهداف دهه چهارم انقلاب است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان کرمان با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري کرده اند، گفت: براي تحقق اهداف اين دهه، نياز به همت مضاعف و كار مضاعف است.

محمد علي خدادادپور در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: نامگذاري سال همت مضاعف و کار مضاعف تشريفاتي نيست، بلکه يک خط روشني را نشان مي دهد که نيازمند پيش زمينه است.

وي با اشاره به اينکه فرصت هاي بسياري در پيش روي افراد جامعه قرار دارد، ادامه داد: اين فرصت ها بايد غنيمت شمرده شود؛ چرا که مي تواند به عنوان زمينه هاي حرکت در جهت همت و کار مضاعف به شمار رود.

خدادادپور افزود: پيام نوروزي مقام معظم رهبري در همه عرصه ها در زمينه هاي مختلف مانند توليد علم و فناوري قابل اجرايي شدن است و مسئولان نقش مهمي را در اجرايي شدن اين پيام برعهده دارند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان کرمان گفت: همت مضاعف همچنين نيازمند برنامه‌ريزي است تا به وسيله آن بتوان مسيرها را هموار كرده و با پشت سرگذاشتن سختي‌ها به هدف نائل شد.

وي خاطر نشان کرد: نخستين اقدام براي همت مضاعف بايد شناسايي كمبودها و كاستي‌ها و فراهم كردن زمينه‌هاي كار باشد.

خدادادپور با اشاره به وظيفه جنبش دانشجويي گفت: امروز جنبش دانشجويي بايد بنابر ضرورت، در عرصه هاي مختلف سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي با پيروي از فرمايشات مقام معظم رهبري همت مضاعف و كار مضاعف را به عينيت در دانشگاه ها نشان دهد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان کرمان به نقش سازماني جنبش دانشجويي براي تحقق آرمان هاي سال همت مضاعف، كار مضاعف اشاره كرد و ادامه داد: جنبش دانشجويي بايد با ايفاي نقش خود قشر دانشجو را به تكاپو و فعاليت وا دارد تا همت مضاعف و كار مضاعف را در عرصه دانشگاه ها نمايان كند.

وي با اشاره به اينكه كشور در همه زمينه‌ها نيازمند همت مضاعف است، ادامه داد: از آنجايي كه بنياد حركت كشور در اكثر زمينه‌ها بر مبناي تحقيقات و پژوهش است، همت مضاعف در علوم و فنون يكي از نيازهايي است كه بايد بيش از ساير بخش‌‌ها به آن پرداخته شود كه مي‌طلبد در اين زمينه دانشگاه‌‌ها، دانشجويان، اساتيد و محققان و پژوهشگران وارد ميدان شده و اقدامات مضاعف‌ را انجام دهند.

خدادادپور با اشاره به نياز کشور به کار فرهنگي گفت: در عرصه فرهنگي نياز به كارهاي بيشتري داريم تا بتوانيم با همت مضاعف، در برابر جنگ نرم دشمنان مقاومت كرده و توطئه‌هاي آنان را خنثي كنيم.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان کرمان به فتنه ها و آشوب هاي ايجاد شده در سال گذشته نيز اشاره و خاطرنشان کرد: سال 88 سالي پر افتخار براي ملت ايران به شمار مي رود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار