کد خبر:۶۳۸۸۲
بلومبرگ خبر داد:
ادامه روند صعودي بهاي نفت خام در بازارهاي جهاني
در ادامه روند صعودي بهاي نفت خام در بازارهاي جهاني، امروز بهاي نفت خام با افزايش همراه بود و به بيش از 86 دلار در هر بشكه رسيد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از بلومبرگ، در ادامه روند صعودي بهاي نفت خام در چند هفته گذشته، بهاي نفت خام برنت در بازارهاي جهاني در مقايسه با روز قبل از آن در همين ساعت با يك دلار و 10سنت افزايش همراه بود.
بر اساس اين گزارش، هر بشکه نفت خام برنت به قيمت 85 دلار و 60 سنت در بازارهاي جهاني خريد و فروش شد.
همچنين قيمت نفت خام سبک وست تگزاس اينترميديت در بازار نيويورک با افزايش 90سنتي در ارزش خود همراه بود و به قيمت 86 دلار و 45 سنت در هر بشكه خريد و فروش شد.
تحليلگران پيش بيني ميكنند قيمت هر بشکه نفت تا پايان سال جاري ميلادي به علت افزايش تقاضاي نفت در کشورهايي مانند هند، چين و برخي مناطق خاورميانه و نگراني از کاهش ذخاير جهاني، به 130 دلار برسد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰