آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۹۰۰

تحریم‌های بانکی مانع ورود غذای دام به ایران شد

شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در جریان یک مناقصه بین المللی برای خرید حدود ۲۰۰ هزار تن سویا که هفته گذشته فرصت شرکت در آن به اتمام رسید، نتوانست هیچگونه خریدی انجام دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تجار اروپایی گفتند، به نظر می‌رسد که شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در جریان یک مناقصه بین المللی برای خرید حدود ۲۰۰ هزار تن سویا که هفته گذشته فرصت شرکت در آن به اتمام رسید، نتوانسته هیچگونه خریدی انجام دهد.

پیشنهادات این مناقصه روز دوم اکتبر ارائه شده بود. ایران قصد داشت سویای مورد نیاز خود را از کشورهای آرژانتین و برزیل تامین نماید.

این شرکت دولتی ایرانی به دلیل دشواری‌های تامین تقاضای ایران از جانب شرکت‌های خارجی به دلیل عدم تمایل بانک‌های بین المللی جهت تامین مالی معاملات مرتبط با ایران، در ماه سپتامبر نیز در یک مناقصه مشابه نتوانسته بود ۲۰۰ هزار تن جو و ۲۰۰ هزار تن ذرت مورد نیاز خود را خریداری نماید.

یک تاجر بازار غلات در این باره گفت: «این مناقصه خرید سویا مشکلاتی داشت و من درک می‌کنم که چرا هیچ تجارت خانه مهم بین المللی‌ای به ایران برای فروش سویا پیشنهاد ارائه نکرده است... برخی تجار منطقه‌ای پیشنهاداتی را ارائه کردند، اما به نظر می‌رسد که اسناد ارائه شده توسط آن‌ها کامل نبوده است.»

وی افزود: «به رغم کاهش تحریم ها، بانک‌ها همچنان حاضر به پذیرش ریسک کار کردن با ایران نیستند.»

شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در سال‌های اخیر کمتر اقدام به خرید غلات می‌کرد. بعد از توافق برجام و لغو تحریم‌ها این شرکت مجددا در بازار بین المللی غلات فعال شده بود و این به عنوان یکی از نشانه‌های بازگشت خریدهای ایران به الگوهای رایج بین المللی تفسیر می‌شد.

ایران قصد داشت در این مناقصه این میزان سویا را در قالب ۳ محموله در بازه‌های زمانی ۱۵ تا ۳۱ اکتبر، ۳۰ نوامبر تا ۱۵ دسامبر و اول تا ۱۵ فوریه تحویل بگیرد. ایران قصد داشت این خرید‌ها را به یورو انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار