آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۴۸۵

بارزترین بعد شخصیتی رهبر انقلاب جنبه فرهنگی است/ تاکید رهبری بر استقلال فرهنگی

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: بارزترین بعد شخصیتی رهبر انقلاب جنبه فرهنگی است که این بعد شخصیت ایشان پشت چهره سیاسی پوشیده مانده از نظر فقهی یا فلسفی ممکن است در بین روحانیون برخی قابل مقایسه با ایشان باشند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم رونمایی از اثر منظومه فکری مقام معظم رهبری با نام زعیم ذوفنون با اشاره به ابعاد شخصیتی مقام معظم رهبری گفت: بارزترین بعد شخصیتی رهبر انقلاب جنبه فرهنگی است که این بعد شخصیت ایشان پشت چهره سیاسی پوشیده مانده از نظر فقهی یا فلسفی ممکن است در بین روحانیون برخی قابل مقایسه با ایشان باشند، اما اطمینان دارم در جامعه مقام معظم رهبری از نظر فرهنگی در بین دست پرورده‌های حوزه همتا ندارد و انقلاب اسلامی فرهنگی است که شخصیتی فرهنگی رهبری آن را برعهده گرفته است.

وی در ادامه بیان داشت: فرهنگ عرصه ارزش‌ها و عقلانیت است و فرهنگ اسلامی نرم افزار تمدن اسلامی است این باور را دارند که به فرهنگ می‌توان از روی شخصیت پی برد و جوامع با فرهنگ‌ها متمایز می‌شود اگر جامعه‌ای هویت خود را حفظ کند هر عملی انجام دهد معنا پیدا می‌کند و اگر هویت نداشته باشد هر کاری هم انجام دهد اثر ندارد.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بار‌ها تاکید کردند که عزت ملی با هویت معنا پیدا می‌کند در گفتمان انقلاب امام و رهبری دین مهمترین هویت جامعه است تاکید دائمی رهبری بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن است در مسائل کلان نیز نگاه رهبری به فرهنگ توجه به رابطه سه فرهنگ ایرانی اسلامی و غربی است و یکی از معماری‌های ایشان تعیین جایگاه این سه فرهنگ است.

وی اظهار داشت: استقلال فرهنگی از نظر مقام معظم رهبری اهمیت زیادی دارد و ایشان فرمود: ه اند که فرهنگ عمومی نیز وجود دارد که باید آن را فهمید و انتزاع کرد. فرهنگ از رفتارهای طبیعی مردم قابل انتزاع است و شعارهای سال رهبری نیز عموما در همین حیطه فرهنگی جای دارد.

حدادعادل ادامه داد: تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، گفتمان بصیرت، جنبش نرم افزاری، مهندسی فرهنگی، جنگ نرم، سبک زندگی اسلامی و طرح تمدن اسلامی نمونه هایی از گفتمان ایشان است. رهبر معظم انقلاب اسلامی روشنفکری غرب گرایانه را در جامعه بیماری می‌داند و ایشان همیشه پرچمدار پیشرفت علمی کشور بوده و هستند.

وی اظهار داشت: توجه آیت الله العظمی خامنه‌ای به ادبیات، زبان و شعر فارسی از دیگر خصوصیات ایشان است و ایشان همواره فیلم‌های تولید داخل را مشاهده می‌کنند و ضعف و قوت فیلمسازان را می‌شناسند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پایان خاطرنشان کرد: استقلال فرهنگی با تحول در علوم انسانی که ایشان فوق العاده به آن حساسیت دارند به وجود می‌آید و از مسائل مهمی که بار‌ها از زبان مقام معظم رهبری در این سی سال اخیر شنیده ایم توجه به استقلال فرهنگی و فرهنگ عمومی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار