آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۹۵۶
دهقانی‌نیا در نشست خبری عنوان کرد

سرطان در کمین؛ اشعه موبایل‌های قاچاق ۹ برابر استاندارد/ ۹۰ درصد گوشی وارداتی، قاچاق است

ریجستری تلفن همراه هیچ گونه هزینه‌ای ندارد و دریافت پول از مردم بابت فعال کردن گوشی کلاهبرداری است.
گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ دهقانی‌نیا در نشست خبری آغاز اجرای طرح ملی «ثبت گوشی در شبکه و یا احراز اصالت تلفن همراه» با اشاره به نیاز ۱۰ میلیونی بازار کشور به مصرف گوشی موبایل نو، گفت: ۱ میلیون دستگاه از نیاز سالانه به موبایل در داخل کشور و توسط تولیدکننده‌های ایرانی ساخته می‌شود.
۹۰ درصد گوشی وارداتی به کشور به صورت قاچاق وارد می‌شود.

 

وی افزود: با توجه به تعرفه ۵ درصدی گمرک برای واردات گوشی، مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصدی و ۱ تا ۲ درصد سایر هزینه‌های دولتی بابت ترخیص گوشی، ۱۵ درصد از قیمت هر گوشی وارداتی باید به درآمدهای دولتی افزوده شود. با توجه به آمار قاچاق گوشی در سال ۹۵، ۶۲۵ میلیون دلار، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از درآمدهای دولت به واسطه قاچاق گوشی در سال گذشته از دست رفته است. باید توجه داشت که این عدد در سال ۹۵، فقط مربوط به گوشی تلفن همراه است و شامل تبلت، مودم، کامپیوتر‌ها و سایر ابزار ارتباطی نمی‌شود.

مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آسیب‌های قاچاق گوشی تلفن همراه، گفت: علاوه بر مسائل مادی و فرار از پرداخت‌های دولتی، موضوع مهم تهدید سلامتی مردم است. پس از تولید تلفن همراه در هر سری ساخت، نمونه تولید شده برای تست به آزمایشگاه برده می‌شود تا میزان جذب اشعه‌های آنتن‌های بی‌سیم تلفن همراه بررسی شود. گوشی قاچاق استانداردهای جذب تشعشع را ندارد و در برخی از تلفن‌های وارداتی قاچاق تا ۹ برابر استاندارد اروپا، جذب تشعشع وجود دارد که برای سلامتی بسیار مضر و متاسفانه اکنون نمونه‌های مشابه آن در دست مردم است. سلول‌های سرطانی، مشکلات قلبی، انفجار گوشی و آسیب به سیستم‌های ایمنی از عوارض گوشی‌های غیرمجاز قاچاق بازار است.
 
سرطان در کیمن، اشعه موبایل‌های قاچاق ۹ برابر استاندارد/ ۹۰ درصد گوشی وارداتی قاچاق است 
 
دهقانی‌نیا در ادامه با اشاره به مزیت‌های اجرای طرح ریجستری موبایل تشریح کرد: بزرگترین مزیت طرح ریجستری افزایش سطح سلامت مردم و بهره‌مندی دولت از بابت کسب حقوق ورودی است. پس از اجرای طرح ریجستری، گوشی سرقت شده از سرویس آنتن‌های بی‌سیم خارج می‌شود و همین موضوع گوشی را برای نفر بعدی بدون استفاده می‌کند. همچنین با توجه به مشخص بودن نماینده وارد کننده فرآیند خدمات پس از فروش شفاف‌تر و تقویت می‌شود. کارخانه‌های تولید کننده تلفن همراه در فضای سالم‌تری به رقابت می‌پردازند و فضا برای تولید گوشی با برندهای بین‌المللی در داخل کشور فراهم می‌شود.
 
مسافران خارجی و ریجستری
وی افزود: سیم کارت به همراه تلفن همراه در طرح ریجستری معنا پیدا می‌کند. در شرایط فعلی سیم کارت هویت دارد و مالک و شناسه آن مشخص است، اما باید هر گوشی را به یک سیم کارت وصل کنیم تا واردات غیرقانونی گوشی موبایل از صرفه بیفتد. در حال حاضر جمهوری آذربایجان، کلمبیا، مصر، هند، اوکراین، ترکیه، لبنان، سریلانکا و برخی کشورهای دیگر طرح ریجستری گوشی تلفن همراه را اجرا می‌کنند. برای مسافرانی که از سیم کارت‌های داخلی استفاده می‌کنند تا ۱ ماه به صورت موقتی آنتن تلفن همراه فعال خواهد بود و برای اقامت بیش از ۱ ماه باید هزینه‌های گمرکی پرداخته شود؛ در غیر این صورت پس از گذشت مدت مذکور سرویس‌دهی آن قطع خواهد شد.
 
سرطان در کیمن، اشعه موبایل‌های قاچاق ۹ برابر استاندارد/ ۹۰ درصد گوشی وارداتی قاچاق است 
 
ریجستری هیچ هزینه‌ای ندارد
مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان گفت: آغاز طرح به صورت مرحله مرحله خواهد بود و امکان کاهش قیمت گوشی موبایل در بازار وجود دارد. مصرف کننده باید قبل از پرداخت وجه بابت خرید گوشی موبایل حتما کد IMEI گوشی را استعلام و از صحت واردات قانونی آن مطلع شود. گوشی قاچاق به هیچ وجه امکان فعال شدن ندارد.
ریجستری تلفن همراه هیچ گونه هزینه‌ای ندارد و دریافت پول از مردم بابت فعال کردن گوشی کلاهبرداری است.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳
سرطان علل مختلف داره یکیشم تشعشع نوش جونمون
از ماست که برماست
0
0
محمدعلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۷
چه عجب اعتراف کردین این امواج مضراست.
درکل این امواج طبقه بندی دارد که می تواند روی مغز تاثیراتی بگذارد وریجستری یاغیرندارد
اینجا صحبت از امواج موبایل کرم و کارشناسان غیرسیاسی وانسان کردند ودیگرنگفتنداپل یافلان برند
درضمن ازمردم خواهش می کنم عمر وسلامتی خودرا درعوض نصب انتن ندهند
پول لذیذه ولی چندی نمی گذردکه باید درراه دکترخرج شود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار