قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: چنانچه دولت در زمینه ایجاد بازار اسلامی فعالیتی ندارد، مردم خود دست به کار شوند و به فکر ایجاد و رونق بازار اسلامی باشند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسدالله بادامچیان صبح امروز در اجلاسیه هیئت رییسه مجامع بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور در مشهد با اشاره به دیدار خود با مقام معظم رهبری، اظهار کرد: مقام معظم رهبری به نقش بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و بیان داشتند اولین کسانی که امام را یاری کردند بازاریان بودند؛ بنابراین لازم است امروز بازارها را اسلامی نگه داریم.
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: چنانچه میخواهیم بازاری اسلامی داشته باشیم نباید در سخن غرق شویم، بلکه باید همه تلاش کرده تا مسئله بازار اسلامی به طور عملی محقق شود.
وی با تاکید بر اینکه همه مردم و مسئولان باید اهل عمل کردن باشند، تصریح کرد: تنها با حرف و انتظار داشتن از دیگران کار انجام نمیشود؛ متاسفانه امروز دولت از مردم و مردم از دولت انتظار دارند تا کار انجام شود؛ اما هیچ کدام کار را شروع نمیکنند.
بادامچیان افزود: بازار اسلامی بازاری است که با ماهیت اسلامی شکل گرفته و بر مبنای همین اسلامی بودن به کار خود ادامه میدهد و توجه بر اسلامی بودن این بازار از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی بازار اسلامی را با بازارهای غیر اسلامی بسیار متفاوت خواند و افزود: در بازار غرب همه چیز بر محور پول و سرمایه میچرخد و چنانچه به کارگر میرسند برای این است که گاوی شیرده را برای دوشیدن آماده کنند.
بادامچیان با بیان اینکه غرب به طور کامل نگاه مادی به همه مسائل دارد، عنوان کرد: در آنجا پول محور همه چیز است؛ اما در اسلام پول تأثیرگذار است، ولی تعیین کننده بازار نیست.
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: اسلام جامعه فقیر و گرفتار فقر اقتصادی نمیخواهد، بلکه جامعهای میخواهد که افراد آن با ثروت خود به تمام جامعه کمک کنند.
وی با بیان اینکه غارت کردن در غرب آزاد است، عنوان کرد: اینکه از حقوق ملتها سخن میگویند دروغ محض است و این دروغگویی در قراردادهای بینالمللی به طور کامل مشهود است.
بادامچیان با بیان اینکه عدهای در بازار زد و بند میکنند تا اجناس را به قیمت بالاتر بفروشند، تصریح کرد: به بسیاری از حوزویها اصرار کردیم که نظام اسلامی برای بازار ایجاد کنند تا تمام آموزشهای اقتصادی و فقهی تحت الشعاع این نظام باشد، ولی باید ابتدا این نظام را ایجاد کرد.
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه اصل اقتصاد این است که باید آن را از دریچه تقوا نگاه کرد، یادآور شد: اسلام میگوید چنانچه به احکام الهی و اسلامی پایبند بودید خدا به شما روزی میدهد و اگر به دستورات الهی توجه نکردید مشکل بر سر راه شما ایجاد میشود.
بادامچیان بازار اسلامی را بازاری شکوفا عنوان کرد و بیان داشت: چنانچه دولت کاری را انجام نداد نباید مردم همانند دولت کاری انجام ندهند، بلکه باید خودشان به فکر ایجاد و رونق بازار اسلامی باشند.
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: در بازار غیر اسلامی است که مدیری نجومی حقوق میگیرد و وقتی به او میگوییم که چرا گرفتی میگوید حق من بوده و دختر او نیز در مجلس میگوید حق پدرم بوده است!.
بادامچیان با تاکید بر اینکه اقتصاد در اسلام مردمی است و مکان انباشت سرمایه نیست، افزود: اقتصاد در اسلام عبادت است که پیامبر اکرم (ص) نیز در این رابطه میفرمایند: «از ۱۰ جزء اسلام ۹ جزء آن کسب روزی حلال است».
آقای عزیز حرف زدن ساده است اقتصاد تخصص میخواهد یک شبه مشکلات اقتصادی حل نمی شود واین ااقتصاد از عملکرد 38 سال ومخصوصا در دولت قبلی پایه های اقتصاد تخریب شده وامروز همه حرف میزنند از عمل خبری نیست
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.