آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۳۲۱
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد

ورود کشتی کانتینری هند‌ به بندر چابهار برای ترانزیت به افغانستان/ کاهش ۱۷ درصدی سوانح دریایی

معاون وزیر راه و شهرسازی از کاهش ۱۷ درصدی سوانح دریایی در سال جاری خبر داد و گفت: کشتی ۱۳۰ هزار تنی کانتینری حامل گندم، روز چهارشنبه هفته جاری وارد بندر چابهار می‌شود تا کالای آن از چابهار به افغانستان ترانزیت شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد راستاد امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کشتی حامل گندم ترانزیتی از مبدأ کشور هندوستان به مقصد افغانستان روز گذشته از بندر کاندلا هندوستان به مقصد بندر چابهار حرکت کرد.

وی افزود: بنا است که در مرحله اول ۱۳۰ هزار تن گندم به صورت کانتینر از این طریق به مقصد افغانستان حمل شود؛ پیش‌بینی می‌شود که روز چهارشنبه هفته جاری شاهد ورود این کشتی به بندر چابهار باشیم.

راستاد اظهار داشت: ورود این کشتی نقطه عطفی در توسعه فعالیت‌های ترانزیتی ایران، هند و افغانستان محسوب می‌شود؛ جنبه مهمتر آن این است که بندر چابهار به عنوان یک نقطه کانونی و مسیر مناسب برای ترانزیت کالا بین بنادر جنوب شرق آسیا، کشورهای آسیای میانه و افغانستان فعالیت خود را آغاز می‌کند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: توسعه زیربناها، روبنا‌ها و تجهیزات بندر چابهار در دستور کار قرار گرفت و این بندر آماده شد؛ امیدواریم با خدمات مناسبی که در بندر چابهار به کشتی‌های حامل محموله ترانزیتی هند به مقصد افغانستان ارائه می‌شود، شاهد آن باشیم که این روند ورود کشتی‌های بزرگ تداوم داشته باشد.

راستاد بیان کرد: همه تلاش سازمان بنادر و دریانوردی و عوامل عملیاتی بندر چابهار به این معطوف شده است که بتوانند با بهترین کیفیت و حداکثر سرعت محموله این کشتی را در بندر چابهار تخلیه کنند و کالا ادامه مسیر ترانزیتی خود را از بندر چابهار به سمت افغانستان طی کند.

وی درباره جذب سرمایه‌گذار در بندر چابهار بیان کرد: توافقنامه‌هایی که فعلاً برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار داریم با کشور هندوستان است و این غیر از ترانزیت کالا از مبادی مختلف به مقاصد کشورهای مختلف است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در حال حاضر سرمایه‌گذاری در اغلب بنادر کشور داخلی است، اما یکی از اهداف سازمان در توسعه بنادر خصوصاً در بندر شهید رجایی به عنوان مهمترین بندر کانتینری کشور، سرمایه‌گذاری‌های مشترک توسط شرکت‌های داخلی و خارجی است تا بتوانیم علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خارجی، از انتقال تجربیات مدیریتی و نرم‌افزاری شرکای خارجی در بندر شهید رجایی استفاده کنیم.

وی گفت: چارچوب‌ها و شرایطی برای سرمایه‌گذاری در سایر بنادر کشور هم توسط سرمایه‌گذاران خارجی وجود دارد که بنا به تقاضا به نتیجه خواهد رسید.

راستاد اضافه کرد: کنترل ایمنی ناوگان دریایی کشور از وظایفی است که سازمان بنادر و دریانوردی انجام می‌دهد از این نظر که مقررات و الزامات ایمنی داخلی با مقررات بین‌المللی تطبیق داده شود، این کنترل‌ها و نظارت‌ها در راستای پیشگیری از بروز سوانح دریایی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: میزان سوانح دریایی امسال ۱۷ درصد کاهش یافته است و در کنار آن ناوگان جست‌وجو و نجات دریایی در حال ارتقاء کمی و کیفی است تا در صورت بروز سوانح در دریا بتوانیم به موقع واکنش نشان دهیم و شاهد وقوع تلفات جانی در دریا نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار