پرونده هسته اي، بهانه جنگ نرم با ايران شده است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زنجان، دكتر سيد محمود موسوي 19 فروردين ماه در مراسم جشن هسته اي كه به مناسبت روز ملي فناوري هسته اي در دانشگاه پيام نور زنجان برگزار شد، اظهار داشت: اگر قضاوت منصفانه داشته باشيم، فناوري هسته اي يكي از دستاوردهاي مهم ايران اسلامي محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه پرونده هسته اي ايران به جاي آنكه به بعد فني و حقوقي آن توجه شود، بيشتر به يك مجادله سياسي تبديل شده است، افزود: دشمنان طرح اين مسئله را از مكانيزم هاي جنگ نرم عليه ايران قرار داده اند.
موسوي جنگ نرم را داراي ماهيتي اجتماعي به معناي فروپاشي از درون عنوان كرد و اظهار داشت: رفتارها در جنگ نرم غير خشونت آميز بوده و عمدتاً قشر تحصيل كرده و دانشجو، نيروهاي پياده نظام دشمن محسوب مي شوند.
رئيس دانشگاه هاي پيام نور استان زنجان ولايت فقيه را چشم بينايي دانست كه مي تواند با ايجاد وحدت، زمينه نجات ملت را فراهم كند.
دكتر ارجمند فر، معاون استاندار زنجان نيز در ادامه اين مراسم نامگذاري سال 89 را به نام سال همت و كار مضاعف به فال نيك گرفت و پرهيز از روزمرگي و احياكردن ظرفيت هاي موجود كشور را از ويژگي هاي نظام حاكم در ايران عنوان كرد و گفت: علت اينكه دشمنان نظام چشم ديدن پيشرفت ايران را ندارند اين است كه ايران در جايگاهي با فرهنگ غني قرار دارد.
در اين مراسم همچنين قرباني، مسئول كانون هسته اي علمي بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور زنجان از حضور دانشجويان در هسته هاي علمي دعوت كرد و يادآور شد: هسته هاي علمي فرصتي است تا بتوانيم آموخته هاي علمي خود را جهت كسب تجربه در عرصه امتحان و آزمايش قرار دهيم.
لازم به ذكر است، در پايان مراسم هسته علمي فيزيك اين دانشگاه به تعدادي از دانشجويان كه در مسابقه علمي فيزيك برگزيده شده بودند، هداياي اهدا كرد./انتهاي پيام/