
کد خبر:۶۴۳۶۸۰
فروکش کردن گرد و غبار/ آمادگی پلیس راه برای بازگشایی مرز قصر شیرین
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به فروکش کردن گرد و غبار در محورهای منتهی به سه پایانه مرزی شلمچه، چزابه و مهران از آمادگی پلیس راه برای ارائه خدمات ترافیکی در صورت بازگشایی مرز قصرشیرین خبر داد.

بهگزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی با اشاره به وضعیت جوی محورهای مواصلاتی منتهی به سه پایانه مرزی اربعین اظهار کرد: در حال حاضر گزارشهای دریافتی از محورهای مواصلاتی استان ایلام حاکی از فروکش کردن گرد و غبار در این مناطق است و شاهد وضعیت با ثباتتری در این منطقه هستیم.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اضافه کرد: همچنین در محورهای سوسنگرد به چزابه و خرمشهر به شلمچه و سایر محورهای منتهی به اهواز و آبادان نیز شاهد کاهش غلظت گرد و غبار هستیم.
وی خاطرنشان کرد: گزارشهای واصله حاکی از شدت گرفتن غلظت گرد و غبار در محور کرمانشاه به قصر شیرین است که این افزایش غلظت باعث کاهش دید رانندگان شده است.
رحمانی با اشاره به وضعیت جوی روزهای آتی در غرب کشور گفت: با توجه به پیشبینیهای سازمان هواشناسی، طی روزهای آینده مشکل گرد و غبار در استانهای ایلام و خوزستان مرتفع خواهد شد، ولی با توجه به نزدیکتر شدن به ایام اربعین حسینی، انتظار افزایش تردد از محورهای منتهی به پایانههای مرزی شلمچه، چزابه و مهران را داریم.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تمهیدات ترافیکی لازم برای زائران اربعین دیده شده است گفت: همکاران ما این آمادگی را دارند تا در صورت باز شدن مرز قصرشیرین خدمات ترافیکی را در اختیار زائران حسینی قرار دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.