تخریب بیمارستان سرپل‌ذهاب بر اثر زلزله
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۸۶۵

تخریب بیمارستان سرپل‌ذهاب بر اثر زلزله

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه گفت: بیمارستان سرپل‌ذهاب دچار آسیب‌دیدگی و تخریب شده است.
تخریب بیمارستان سرپل‌ذهاب بر اثر زلزلهبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صائب مدرسی با بیان اینکه تا این لحظه آمار دقیقی از تلفات زمین‌لرزه‌ شب گذشته در دست نیست، اظهار داشت: بیشترین خسارت زمین‌لرزه نیز در شهرهای ثلاث‌باباجانی و سرپل‌ذهاب به بار آمده است.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه به علت کوهستانی بودن منطقه کار امدادرسانی با مشکلاتی روبه‌روست، گفت: تاکنون هیچ‌گونه آمار دقیقی از میزان خسارت و تعداد تلفات زمین‌لرزه‌ در دست نیست.

مدرسی از اعزام 30 دستگاه آمبولانس به مناطق حادثه‌دیده خبر داد و افزود: 20 فروند بالگرد نیز در صورت نیاز از سوی مرکز اورژانس کشور به منطقه اعزام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیروهای امدادی از استان‌های ایلام و همدان نیز به منطقه اعزام شده‌اند، بیان کرد: به علت صعب‌العبور و کوهستانی بودن منطقه امدادرسانی چند روز به طول می‌انجامد.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه مردم جای امنی را برای برپایی چادر انتخاب کنند، گفت: در صورت امکان از وسایل گرمایشی به علت انتشاز گاز مونوکسید کربن در داخل چادر استفاده نکنند.

مدرسی با اشاره به اینکه بیمارستان سرپل‌ذهاب نیز دچار آسیب‌دیدگی و تخریب شده است، عنوان کرد: به این دلیل کار امدادرسانی در این شهرستان با مشکل روبرو است.

وی با درخواست از مردم برای پرهیز از انتشار شایعات، اظهار کرد: مردم عزیز برای امدادرسانی به مردم حادثه‌دیده همکاری‌های لازم را با نیروهای امدادی و انتظامی داشته باشند.

منبع: تسنیم
پربازدیدترین آخرین اخبار