به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ دوم پاسدار عابدین خرّم از تدوین سند راهبردی اقتصاد مقاومتی ویژه استان آذربایجان غربی توسط ۵۰ نفر از اساتید دانشگاه های این استان خبر داد و گفت: این طرح تا حدی کارشناسی شده است که اگر عملیاتی شود تقویت بنیه اقتصادی کشور و خودکفایی در برخی اقلام وارداتی مهمترین دستاورد این سند خواهد بود.
وی رسیدگی به مناطق محروم و پیشرفت و آبادانی در کشور را از دغدغههای جدی مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: بر همین اساس در مجموع ۱۹۷روستا با ۶ دهستان به عنوان پایلوت قرارگاه پیشرفت و آبادانی آذربایجان غربی انتخاب شده تا بدون وابستگی به مناطق شهری خود مردم در آن مناطق به خود کفایی اقتصادی برسند.
سردار خرّم توسعه روستا، تولید،فعالیت های عمرانی، بهداشت و درمان، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را از اهداف اجرای طرح های قرارگاه پیشرفت و آبادانی برشمرد و تصریح کرد: یقینا با اجرای درست این طرح ها شاهد پیشرفت و آبادانی در این روستاها خواهیم بود.
وی اجرای طرح های زود بازده، کم هزینه و بومی برای مردم منطقه را از دیگر برنامه های صورت گرفته در حوزه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: در راستای اجرای درست این طرح ها نیز از سال ۹۲ چندین گروه کارشناش در منطقه در حال فعالیت و بررسی می باشند.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی اظهار کرد: کارگاه های متعددی نیز با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تا به امروز توسط بسیج در راستای پایداری این اشتغال ها و اینکه بتوانند درآمد پایدار،خودکفا و بومی داشته باشند هزینه شده است.
وی بر لزوم تقویت و ترویج فرهنگ جهادی و انگیزه بسیجی در بین جوانان و بانوان تاکید کرد و افزود: نقش زنان در اردوهای جهادی بسیار مهم و دارای آثار و برکات بسیاری است.