دفاع نرم از راهکارهاي مقابله با حربه هاي اهريمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۸۲
مسئول موسسه فرهنگي «ميعاد با شهيدان» شيراز:

دفاع نرم از راهکارهاي مقابله با حربه هاي اهريمنان است

مسئول موسسه فرهنگي «ميعاد با شهيدان» شيراز گفت: در زمانه اي که دشمن جنگ نرم را حربه اي براي ضربه زدن به اسلام و انقلاب دانسته است، دفاع نرم يکي از راهکارهاي مقابله با حربه هاي اهريمنان است.

محمدجواد کهندل پور در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، با بيان اينکه جنگ نرم به اطلاعات و آگاهي به روز و برنامه ريزي نياز دارد، تاکيد کرد: به تعبير رهبري بهترين دفاع، حمله است؛ اگر بتوانيم خوب برنامه ريزي کنيم و فرهنگ ايثار و شهادت را نسل به نسل منتقل کنيم در اين دفاع پيروز خواهيم شد.

مسئول موسسه فرهنگي «ميعاد با شهيدان» شيراز بيان داشت: اين امر مستلزم همکاري همگان است؛ چه آنها که جنگ را مديريت کردند و چه کساني که بعد از جنگ در برابر تهاجم فرهنگي ايستادند.

کهندل پور تصريح کرد: همه بايد با نشاط و برنامه ريزي نسبت به گذشته در اين عرصه حضور داشته باشيم.

وي با اشاره به تاثيرگذاري که اردوهاي راهيان نور در روحيه جوانان دارد، گفت: اين اردوها هر انساني را با هر تفکري، به فکر وا مي دارد.

مسئول موسسه فرهنگي «ميعاد با شهيدان» شيراز بيان کرد: امسال هجدمين سفر سالانه کاروان «ميعاد با شهيدان» شيراز با حضور 900 نفر از جوانان و دانشجويان شيراز به مناطق عملياتي جنوب برگزار شد.

کهندل پور تاکيد کرد: 80 درصد از مخاطبان اعزامي «ميعاد با شهيدان» شيراز، جوانان بخصوص دانشجويان و طلاب هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار