آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۲۶۵
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

حراج سکه به نفع دلالان تمام می‌شود

عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حراج سکه به نفع دلالان تمام می‌شود و سکه‌ها به دست متقاضیان اصلی نمی‌رسد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، سید حسن حسینی‌شاهرودی با اشاره به اقدام بانک کارگشایی برای حراج سکه اظهار کرد: این اقدام تنها برای مقطع زمانی کوتاهی مناسب است، البته در ابتدای این طرح که از سوی بانک کارگشایی صورت گرفته شاهد افزایش قیمت سکه بودیم و بعد از اتمام مزایده قیمت‌ها مجدد کاهش پیدا کرد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد باید این شیوه تغییر کند، چراکه در واقع دلالان در حراج و مزایده‌های سکه حاضر می‌شوند، زیرا متقاضیان اصلی سکه برای خرید تعداد محدودی سکه در این فرایندها حاضر نمی‌شوند.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: با عرضه سکه بسته‌ای، دلالان در حراج حاضر می‌شوند و مشخص نیست که آن‌ها سکه را به بازار و به دست متقاضیان اصلی می‌رسانند یا نه، بنابراین باید شیوه کنترل بازار سکه از سوی دولت تغییر کند.

حسینی‌شاهرودی با اشاره به روشی که در گذشته انجام می‌شد، توضیح داد: از آنجایی‌ که شرکت‌های دولتی و نیمه‌دولتی یکی از متقاضیان خرید سکه هستند، در گذشته خرید سکه برای این شرکت‌ها با اعلام درخواست کتبی به مقام بالاتر و ذی‌صلاح صورت می‌گرفت با این کار نیاز بخش عمده‌ای از متقاضیان با قیمت اعلام‌شده از سوی بانک مرکزی برآورده می‌شد.

وی تأکید کرد: بانک مرکزی با این کار می‌تواند بازار را در دست بگیرد و مانع بزرگ‌تر شدن حباب قیمت سکه شود، در حال حاضر حراج سکه به نفع دلالان تمام می‌شود و سکه به متقاضیان اصلی نمی‌رسد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با اشاره به عوامل تأثیرگذار بر افزایش قیمت سکه، بیان داشت: حوزه اقتصادی مانند ظروف مرتبط است که همه عوامل از جمله ارز، نظام پولی، بانکی و سود سپرده‌ها در تغییرات بازار تأثیرگذار است.

حسینی‌شاهرودی اظهار کرد: این عوامل تأثیر مستقیمی بر این دارد که مردم سرمایه خود را به کدام سمت ببرند، در کل عوامل قیمت جهانی طلا، بازار پولی، سود بانکی تأثیر بسزایی در افزایش قیمت سکه دارد که به دنبال آن شاهد تغییر در میزان بورس و سپرده‌های بانکی هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار