داوود گودرزی در همایش انقلابیون جوان با حضور دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان خوزستان اظهار داشت: امروزه موضوع مهمی جود دارد که شما هم بارها شنیدهاید و آن سرمایههای اجتماعی نظام جمهوری اسلامی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تحلیل کشورهای سلطه از ایران افزود: ما عادت کردهایم نکات منفی را ببینیم، اما آنها ۳۹ سال پیشرفت ایران را میبینند، میگویند، چون مردمی دینداری هستند و حکومت دینی است همچنین مردم نیز مطیع نظام هستند، احساس مسئولیت اجتماعی نسبت به جامعه خود دارند و نمیشود نظام را سرنگون کرد در نتیجه باید مردم را از جامعه بگیریم.
مسئول بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: سیاستمداران نظام سلطه میگویند اگر نمیتوانیم دین مردم ایران را بگیریم باید دین حداقلی به آنها بدهیم، میخواهند اسلام را به عنوان دین حداقلی به مردم بدهند، نماز، روزه و حتی هیئت رفتن خود را داشته باشیم، اما نسبت به آن دغدغهای که اسلام از ما میخواهد بیتفاوت باشیم و در اثر کمبودها مردم از نظام بریده شوند.
وی با بیان اینکه با نفوذ در باورهای مردم و کشتن امید در دلهای مردم قصد گرفتن مردم که سرمایههای اجتماعی نظام هستند را دارند، عنوان کرد: شما اکنون شاهد هستید معنای زندگی در غرب وجود ندارد و آرام آرام دارند این موضوع را در جامعهمان نیز پیاده میکنند.
گودرزی تاکید کرد: اگر راهبرد دشمن این باشد ما به عنوان افسر جوان جنگ نرم باید بدانیم چگونه مشارکت سرمایه اجتماعی را بیشتر کنیم، عواملی که سرمایه اجتماعی را تولید میکند بخش عمده آن بدست مسئولان است و رفتار مسئولان در گرو کم و یا بیشتر شدن سرمایه اجتماعی هستند.
مردم تشخیص میدهند چه کسی دروغ میگوید
وی ادامه داد: دومین عامل دخیل در این امر امنیت و عدم نبود امنیت است همچنین مورد دیگر شایسته سالاری و چهارمین مورد در تولید سرمایههای اجتماعی صداقت مسئولان است.
مسئول بسیج دانشجویی کشور درباره صداقت مسئولان تصریح کرد: مردم هوشمند هستند و تشخیص میدهند چه کسی دروغ میگوید از دیگر عوامل نیز شفافیت است، بخش عمدهای از فسادهای که در کشور وجود دارند به دلیل عدم شفافیت است. تمام سازمانها و نهادهای دولتی در کشور باید در اتاق شیشهای تصمیم بگیرند تا تمام مردم چگونگی تصمیمگیری آنها را درباره امور کشور بدانند.
وی افزود: نداشتن ثبات قدم در رفتارها و بهانه دادن به دست دشمن در جمهوری اسلامی بازی در پازل دشمن است.
گودرزی گفت: بخش عمده کارهای ما در بسیج نیز مطالبهگری این مسائل از مسئولان است و مطالبهگریهای ما نیز باید به ثمر برسد همچنین بحث مولفههای اقتدار ملی نیز مطرح است که با مسئلهی سرمایه اجتماعی منسوج است.
وی ادامه داد: حضرت آقا در سخنرانی امسال در دانشگاه امام حسین (ع) این مولفهها را برشمردند و از ۶ مولفه ۲ مورد آن کاملا در دست ما است.
خلق ثروت با استفاده از علم
مسئول بسیج دانشجویی کل کشور اظهار داشت: یکی از این مولفهها رشد علمی و تولید علم است، اگر به علم دست یابیم میتوانیم آن را در صنعت بکار ببریم و سپس برای کشور ایجاد ثروت کنیم.
وی بیان کرد: پیشرفت اقتصاد، قدرت نظامی و عناصر نظامی باعث تولید سرمایه اجتماعی و از مولفههای اقتدار ملی است و از جمله عواملی است که باعث میشود مردم در کنار هم قرار بگیرند.
گودرزی گفت: روحیه جهادی و انقلابی و در کنار آن حیا و اخلاق نیز جزء مولفههای اقتدار ملی است همچنین زندگی صحیح، جهادی و با اخلاق شما جوانان انقلابی برای نظام اسلامی سرمایههای اجتماعی جذب خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: تمام این موارد باعث اقتدار کشور خواهند شد و به همین خاطر است که حضرت آقا بر روحیه انقلابی و جهادی تاکید ویژه دارند. به فرمود: ه امام علی (ع) یاس، نا امیدی و خستگی در دل جوان مومن جای ندارد پس نباید عرصه را رها کرد.
مسئول بسیج دانشجویی کل کشور تاکید کرد: من معتقدم که شهید حججی تمام بهانهها را از ما گرفت و با خواندن خاطره از زندگی این شهید میتوان دید که چگونه دغدغه این شخص کتابخوانی انسانهای اطرافش بود.
معطلی آتش به اختیارها
وی تصریح کرد: در عرصه فرهنگی از سوی حضرت امام خامنهای آتش به اختیاریم، اما علت این معطلی را نمیدانیم برای چیست همچنین در ضمن حرکت باید بدانیم معنویت اصل حرکت معنویت است.
گودرزی گفت: پایگاههای بسیج دانشجویی باید مرکز معنویت دانشگاهها باشند و باید مدنظر داشت که تمام دنیا در حال جنگ نرم با ما در تمام عرصهها هستند و این شما جوانان مومن انقلابی به جنگ با تمام دنیا ایستادهاید.
وی افزود: باید بهانهها را کم و واژه انقلابی بودن را بزرگتر کرد، زیرا بسیج یک مزرعه بیحصار است. امام، بسیج را برای این ایجاد کرد تا نقش مشارکت مردم در حکومت به حداکثر برسد.
مسئول بسیج دانشجویی کل کشور تاکید کرد: فردی اگر مخالف صریح نظام جمهوری اسلامی نیست او نیز بسیجی است لذا به عنوان دانشجوی بسیجی همه را باید بسیجی بدانید و در بین خودمان نیز اهل گذشت باشیم همچنین اختلاف درونی را نیز فراموش کنید و باید هوشمندی به خرج دهیم و نگذاریم مسائل فرعی جای خود را به مسائل اصلی بدهد.