نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس گفت: امروز بیش از 90 درصد منابع درآمدی ما صرف هزینههای امور جاری کشور میشود و در امورات زیرساختی با کاستیهایی مواجه هستیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالله رضیان بعد از ظهر امروز در همایش شوراهای اسلامی و دهیاران بخش تالارپی شهرستان سیمرغ ضمن تبریک پیروزیهای اخیر فرزندان میهن اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سپاه قدس، افزود: گروه کثیف و خبیث داعش دستنشاندگان استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع عرب بودند که مقصد نهایی آنها کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نگاه آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان حفظ این گروه با هزینههای سنگین بوده تا امنیت کشور و منطقه را به هم بزنند، تصریح کرد: اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در زمان کوتاهی توانست با این گروه مقابله و حرکت بسیار بزرگی در برابر آنان انجام دهد.
وی ادامه داد: ما باید قدر رهبری نظام و امنیت امروز خود را بدانیم چراکه تکیهگاه و سکان این نظام ولایتفقیه است.
رضیان بابیان اینکه در داخل کشور دارای مشکلاتی هستیم و در حال حاضر شرایط خوبی را نداریم، اظهار کرد: نتوانستیم خوب برنامهریزی کنیم چراکه امروز بیش از 90 درصد منابع درآمدی ما صرف هزینههای امور جاری کشور میشود و در امورات زیرساختی با کاستیهایی مواجه هستیم.
وی افزود: دغدغه مجلس و مجادلات با دولت ناشی از این است که نتوانستیم منابع درآمدی خود را بالا ببریم یا منابع درآمدی بهدستآمده را درست هزینه کنیم.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نگاه مجلس بودن در کنار مردم است، تصریح کرد: سال گذشته با موافقت مقام معظم رهبری 300 میلیون دلار در بحث آب روستایی از صندوق توسعه ملی برداشت شد و در تابستان سال جاری هم 1.5 میلیارد دلار در بحث مشاغل روستایی و صنایع روستایی از همین محل تخصیص داده شده است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حوزه تولید استراتژی مناسبی در سازمان کشاورزی نداشتیم و به همین دلیل حدود 80 درصد مرکبات ما محصول تامسون است که امکان صادرات هم ندارد، تصریح کرد: حدود 2 میلیون و 200 تن مصرف مرکبات در کشور است که 4.5 میلیون تن تولید مرکبات کشور میباشد.
وی ادامه داد: حدود 2.5 میلیون تن مرکبات کشور در مازندران و 2 میلیون تن هم در سایر استانها تولید میشود اما متأسفانه استقبال چندانی از مرکبات شمال خصوصاً تامسون نمیشود و باید استراتژی تولید بازتعریف شود.
رضیان بابیان اینکه با فشار مجلس و نامهای که به وزیر زده شد ممنوعیت واردات برنج طی سال گذشته و امسال را در فصل برداشت و عرضه داشتیم، اظهار کرد: در بازار قیمت تثبیت شد اما امروز بحث قاچاق برنج بسیار بالا رفته و این مورد از دغدغههای ما هست.
وی افزود: نمایندگان مجمع استان مازندران، گیلان و گلستان باید هماهنگیهایی داشته و صورت جدی پیگیر این موضوع شوند البته تذکرات جدی به وزارتخانههای مربوطه دادهشده است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در خبرها شنیدیم حدود 200 هزار تن برنج از مسیر دبی و کشورهای دیگر واردشده است، تأکید کرد: نگرانیهایی در این خصوص وجود دارد، متأسفانه بازار برنج را خراب میکند و باید جلوی معضل قاچاق که در کشور وجود دارد گرفته شود.