دبیر شورای ملی همبستگی پاکستان با بیان اینکه ملتهای مسلمان برای رشد و توسعه باید از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنند، عنوان کرد: تعاملات اقتصادی جهان اسلام باید افزایش یابد تا در نتیجه قدرت کشورهای اسلامی افزایش و پیروزیهای مورد نظر در حوزه اقتصادی رقم زده شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، لیاقت بلوچ ظهر امروز سه شنبه ۱۴ آذرماه در مراسم افتتاحیه سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی که با حضور علما و اندیشمندان مسلمان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال برگزاری است، ضمن تقدیر از تلاشهای ایران در راستای تقویت قدرت جهان اسلام اظهار کرد: همانطور که برای رشد کشورهای مختلف از زیرساختها و منابع استفاده شده است در کشورهای اسلامی نیز باید نسبت به این منابع توجه داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه علمای اسلام بر استفاده از علوم مختلف تاکید داشته و دارند، اضافه کرد: بعد از ظهور اسلام در برخی از کشورها شاهد رسیدن به عصر روشنگری بودهایم چرا که اعتقاد به سنت، خودکفایی و اعتماد به ظرفیتهای داخلی در مسیر رشد از ویژگیهای برجسته مسلمانان است.
دبیر شورای ملی همبستگی پاکستان خاطرنشان کرد: امروزه امت اسلامی از ظرفیتها و منابع بسیاری برخوردار است به همین علت میتواند به دوران درخشان خود بازگردد؛ کشورهای اسلامی ۲۵ درصد جمعیت جهان و ۷۵ درصد منابع را به خود اختصاص دادهاند که نباید نسبت به این جایگاه بیتوجه باشیم.
وی از وابستگی برخی از کشورها به کشورهای اسلامی یاد کرد و ادامه داد: در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی باید با افزایش تعاملات از ظرفیتها و منابع به شیوه مطلوب استفاده کنیم تا قدرت خود را برای همگان به نمایش گذاریم.
لیاقت بلوچ با اشاره به اینکه باور نظام علمی حاکم بر اسلام و توسعه این نظام باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: با رسیدن به وحدت میتوانیم افزایش قدرت جوامع اسلامی را رقم بزنیم و در راستای مقابله با پدیدههایی از جمله تروریست گامهای گستردهتری برداریم.
وی با بیان اینکه ملتهای مسلمان برای رشد و توسعه باید از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنند، عنوان کرد: تعاملات اقتصادی جهان اسلام باید افزایش یابد تا در نتیجه قدرت کشورهای اسلامی افزایش و پیروزیهای مورد نظر در حوزه اقتصادی رقم زده شود.
لیاقت بلوچ با تاکید بر اینکه کشورهای اسلامی باید برای رفع مشکلات یکدیگر اهتمام داشته باشند، مطرح کرد: باید برای استفاده از منابع و ظرفیتها یک برنامه جامع داشته باشیم تا فعالسازی همه ظرفیتها را تحقق بخشیم.