کد خبر:۶۵۲۲۵۳
یادداشت دانشجویی/

آیت‌اللهی از جنس بتن

ترامپ با آن سخنرانی می‌خواست فضای سیاسی ایران را ملتهب کند، اما کور خوانده بود این مملکت رهبری دارد که رهبر تدبیرهای بزرگتر است بعد از سخنرانی، بیشتر به این سخنان درباره آقا فکر کردم.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-یادداشت دانشجویی؛ ترامپ بسیار با هوش است! شکست دادن هیلاری، قطعا نشان از هوش او دارد.

آیت‌اللهی از جنس بتن

به کارنامه اقتصادی دولتش نگاه کنید.

به قرارداد 110 میلیارد دلاری با سعودی ها نگاه کنید.

به خروج از پیمان محیط زیست نگاه کنید.

و...

بعضی ها اشتباه می کنند و فکر می‌کنند آن مترسک کاکل طلا، دیوانه است...!

اما دیوانه نیست...

اتفاقا مثل صهیونیست ها، استاد عملیات روانی است!

استفاده از یک عنوان جعلی به جای خلیج فارس دلیلی بر این ادعا است، با استفاده از این عنوان جعلی بسیاری از مردم از مسئله اصلی چرندیاتی که بلغور کرد دور شدند و فکرشان تماما شد خلیج فارس...

اما ترامپ خوب می‌داند حریفش بسیار هوشمندتر و سیاست مدارتر از اوست...

راستش بعد از چرندیات ترامپ من خودم هم منتظر یک سخنرانی تند از رهبری بودم؛ اما آقا با سخنرانی خود مورد تحسین بسیاری از استادان علوم سیاسی قرار گرفت.

شاید ترامپ هم پیش بینی نمی کرد که اصلا سخنانش برای آقا مهم نباشد.

حضرت آيت الله خامنه ای: نمی‌خواهم وقت را صرف پاسخگویی به اباطیل و یاوه‌گویی رئیس‌جمهور بی‌چاک دهن آمریکا کنم. این ضایع کردن وقت است که انسان بخواهد پاسخ او را بدهد.

اين جمله در سخنرانی امروز آقا تمام نقشه های لابی های صهيونيست را بر هم زد ...

ترامپ با آن سخنرانی مي خواست فضای سياسی ايران را ملتهب كند، اما كور خوانده بود اين مملكت رهبری دارد كه رهبر تدبيرهای بزرگتر است بعد از سخنراني، بيشتر به اين سخنان درباره آقا فكر كردم.

کاندولیزا رایس، وزیرسابق امور خارجه آمریکا و مشاور ارشد جرج بوش گفته: رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها، با صرف بیش‌ترین بودجه‌ها، در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفته‌اند، با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.

خاویر پرز دکوئیار، دبیرکل سازمان ملل در بحبوحه جنگ تحمیلی به ایران آمد، دیداری هم با رئیس‌جمهور وقت (آقای خامنه‌ای) داشت.

دکوئیار پس از آن دیدار پرسیده بود: رئیس‌جمهور شما از کدام دانشگاه علوم سیاسی فارغ التحصیل شده است. دکوئیار افزوده بود من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30 سال است کار سیاسی می‌کنم و چند سال است دبیرکل سازمان ملل هستم، در این مدت شخصیت‌های سیاسی و رئیس‌جمهورهای بسیاری را دیده‌ام؛ اما تاکنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیده‌ام.

يک مقاله نويس غربی چند سال پيش لقبی به آقا داده بود.

آیت اللهی از جنس بتن

محمدصادق آرامی- فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار