رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ۴ تا ۵ هزار خودرو وارد شده است، که از طریق رانت در دست ۴ تا ۵ نفر است و همین موضوع موجب شده مردم بدبین شوند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ ناصر سراج ظهر امروز در مراسم افتتاح ساختمان اداره کل بازرسی استان زنجان اظهار کرد: ساختمان بازرسی زنجان برای ساخت طلسم شده بود، چون ۶ سال طول کشید.
وی با اشاره به اینکه استانداری به ویژه در ابتدای ساخت آن کمک چندانی نکرد، گفت: اکنون ساختمانی در حد دستگاه قضایی ساخته شده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه استان زنجان شهر مذهبی است که هیأت مذهبی بسیاری دارد، تصریح کرد: این مردم استحقاق کمک دارند و باید به مطالبات مردم پاسخ مثبت داده شود.
سراج با اشاره به اینکه برای ساخت ساختمان اداره بازرسی استان زنجان به اندازه بودجه چند استان کمک شد، افزود: همکاری رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه ساختمان در شأن بازرسی و در شأن مردم است، تصریح کرد: باید کار کرده و انتظارات مردم را پاسخگو باشیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه تنها چیزی که نظام و حکومت را از پای در میآورد، فساد داخلی است، گفت: اکثر مدیران ما خدوم و پای کار هستند، ولی متاسفانه تعداد معدودی برای نظام و ادارات ایجاد دردسر میکنند و نظام را بدنام میکنند.
سراج با اشاره به اینکه مردم از نظام اسلامی انتظار ندارند که مدیران آن فساد داشته باشند، اضافه کرد: نظارت بر حسن جریان امور کشور و اجرای صحیح قوانین از وظایف سازمان بازرسی است.
وی به بحث خودروسازان اشاره کرد و افزود: اگر در جلوی یک کارخانه خودروسازی گفتند که ناراضی هستیم و یا در بیمارستان چنین اتفاقی رخ داد، پس یعنی حسن جریان امور نیست.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه اجرای صحیح امور در ادارات نیز وظیفه بازرسی است، گفت: در قوه مقننه در بحث اداری و مالی نیز ما حق ورود داریم تا حسن اجرای جریان امور انجام شود.
سراج ادامه داد: در اصل ۱۷۴ سابق سازمان بازرسی زیر نظر شورای عالی قضایی بود، اما در اصلاحیه قانون در سال ۱۳۶۰ این سازمان مستقیما زیر نظر شخص رئیس قوه قضائیه آمد.
وی با اشاره به اینکه سازمان بازرسی فقط به شخص رئیس قوه قضائیه پاسخگو است، تصریح کرد: اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور به عهده این سازمان است.
*جو ایجاد شده در کشور سیاه نمایی است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به جو ایجاد شده در کشور و سیاه نمایی موجود بیان کرد: از جریانی که مطرح شده نظام و اکثر مدیران مبرا هستند.
سراج با اشاره به اینکه شاخص فساد در ادارات کشور ما بالاست، افزود: در سال ۲۰۱۶ سازمان سی پی آی و تی آی سازمان شفافیت هر سال کشورها را از نظر فساد رتبه بندی میکند، بررسی شد که از ۱۷۶ کشور جهان ۲۰ کشور رتبه قابل قبولی دارند که از آسیا سنگاپور، هنگ کنگ و ژاپن است.
وی با اشاره به اینکه کشور ما جزو ۲۰ کشور پایین از نظر شاخص شفافیت مالی نیست، گفت: امتیاز کشور ما ۳۰ است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه پدیده فساد منحصر به کشور ما نیست و میانگین کشورهای بررسی شده از فساد ۴۳ است، گفت: هر میزان امتیاز نزدیک ۱۰۰ باشد، یعنی پاکتر است.
*برخی برای اینکه بر رقیب پیروز شوند، طرف مقابل را منفی جلوه میدهند
سراج با اشاره به اینکه برخی از گروهها برای اینکه بر رقیب خود پیروز شوند، طرف مقابل را منفی جلوه میدهند، گفت: همین امر موجب پایین آمدن رتبه کشور میشود در حالی که غافل از این هستند که رتبهبندی بر اساس همین مطالب روزنامهها و رسانهها انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه باید واقعیت به مردم گفته شود، افزود: شرکتهای خودروسازی نخست ثبت سفارش کرده و سپس میگویند میخواهیم آییننامه و دستورالعمل تدوین کنیم.
سراج با اشاره به اینکه گروهها و جناحها در بدنام کردن یکدیگر مسابقه دارند، بیان کرد: نتیجه این موضوع موجب بدبینیها شده است.
وی با بیان اینکه چند ۱۰ هزار خودروی ۱۰۰ میلیونی در کشور وجود دارد، بیان کرد: قیمت این خودروها افزایش یافته و حال باید دید، پول این خودروها به جیب چه کسانی میرود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه ۴ تا ۵ هزار خودرو وارد شده است، که از طریق رانت در دست چهار تا پنج نفر است، بیان کرد: همین موضوع موجب شده مردم بدبین شوند.
سراج با اشاره به اینکه از سوی دیگر مردم را دعوت به خرید خودروی داخلی میکنند، بیان کرد: یک باره برخی از همین خودروها افزایش قیمت ۱۴ میلیونی مییابند که باید سؤال کرد با چه مجوزی این افزایش قیمت، اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به اینکه از سوی دیگر خرید خودروی ایرانی به صورت نقد دارای تخفیف 8/5 میلیون تومانی است، ادامه داد: اصلا بیخود کردند که قیمت خودرو را گران کرده تا بخواهند تخفیف هم بدهند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه باید دید دست پشت پردهای در ماجرای افزایش قیمت خودرو وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: هر چند یک شایعه منتشر و سپس تکذیب شد، اما همین موضوع موجب اختلال در نظام اقتصادی شده است.
آقای رئیس حالا یا بیخود یا باخود این شده کلک و شگردتون که وسیله ای رو گرون می کنید بعد اعتراضات اونو کمی پایین میارید کی رو می خندید مردم خیلی فهمو شعورشون زیاده یا راجع به گرونی بنزین، که بنزین گرون شه کسی خودرو وارداتی خارجی پر مصرف نخره شما که از خداتون باشه مردم خودرو وارداتی بخرن خودرو 20 میلیون تومانی یا 50 میلیون تومانی رو بهشون با هزینه گمرک 200 یا 250 میلیون تومان میفروشید. مگه عمر مفید خودرو چند ساله 3 سال مگه کسی تو 30 سال 150 میلیون تومان بنزین میزنه خوب
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.