کد خبر:۶۵۳۶۸۴

برگزاری جشنواره زمستانه بانوی یلدا در منطقه ۷

شهردار منطقه ۷ از برگزاری جشنواره بانوی یلدا در مجموعه فرهنگی شهربانوی دماوند از یکم لغایت پانزدهم دی ماه خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، سمیه حاجوی ضمن بیان این خبر تصریح کرد: برپایی تور گردشگری، ارائه کلیه خدمات در شهربانو با ۲۰ درصد تخفیف، برگزاری محفل ادبی، برپایی جشنواره کودک، جشنواره غذای ایرانی، نمایشگاه مد و پوشش اسلامی ایرانی، همایش پوست و مو، برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع از جمله ویژه برنامه هایی است که در جریان این جشنواره برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی عکاسی ویژه کودکان و والدین، خاطرنشان کرد: واحد فرهنگی هنری مجموعه شهربانوی دماوند در راستای آشناسازی کودکان با چگونگی ثبت خاطره شب یلدا، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی عکاسی کرده است.
شهردار منطقه ۷ در پایان یادآور شد: در این کارگاه آموزشی کودکان و والدینشان با تکنیک‌های ساده عکاسی و سوژه یابی آشنا می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار