مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: دشمن درصدد تفرقه میان دو قشر حوزه و دانشگاه است و ما وظیفه داریم روابط معنوی و فکری خود را عمیقتر کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی ابراهیمی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ضمن گرامیداشت ۲۷ آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: خصوصیت بارز شخصیتی و اخلاقی شهید مفتح در قدرت ارتباط گیری با دانشجویان و نسل جوان بود که همانند یک حلقهی اتصال میان این دو قوهی بزرگ جامعه یعنی حوزه و دانشگاه عمل میکرد.
ابراهیمی افزود: یکی از بزرگترین دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد وحدت هرچه بیشتر و عمیقتر میان حوزه و دانشگاه بود، خیانتی که رژیم منحوس پهلوی سالها موجب جدایی میان این دو قشر مهم جامعه شده بود چرا که روحانیت و دانشگاهیان با تعامل میتوانستند جلوی آنها بایستند.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه دشمن درصدد تفرقه میان این دوقشر است، گفت: عوامل استعمار به قشر روحانیت که میرسند میگویند تیپ جوان و تحصیل کرده فاسد شده و عقاید خود را از دست داده اند و به قشر دانشجو که میرسند میگویند مراجع و روحانیون خرافی و مرتجعند و واقعیات زمان را درک نمیکنند.
وی تاکید کرد: ما وظیفه داریم علی رغم خواست و کوشش تفرقه جویان، روابط معنوی و فکری خود را عمیقتر و با استفاده از تجارب، اطلاعات و نیروی یکدیگر موجبات ثبات و تعالی خود و جامعه اسلامی را فراهم نماییم که این بیانگر اهمیت فوق العاده تاثیرگذاری وحدت این دوقشر برجامعه است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه طلاب و دانشجویان نباید با هم احساس بیگانگی کنند، اظهار داشت: این دو قشر باید احساس برادری را در میانشان تقویت کنند و در تعامل با یکدیگر بکوشند و در رفع نواقص یکدیگر گام بردارند.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در نظام اسلامی علم و دین باید پا به پای هم حرکت کنند، ادامه داد: علم و دین از یکدیگر جدایی پذیر نیستند بلکه باید هماهنگ با هم در جهت پیشرفت و تعالی جلو بروند.
وی با بیان اینکه علما و دانشمندان باید بدانند که دانشگاه و روحانیت مکمل یکدیگرند، گفت: هجمههای بی شائبهی دشمنان اسلام عقاید نسل جوان را نشانه رفته و هدفشان تربیت نسل بدون پایبندی به ارزشهای اسلام و انقلاب است که دفع این خطر جهان اسلام، با تلاش و همفکری هر چه بیشتر این دو قوه امکان پذیر است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: فضای مجازی هم تهدید و هم فرصت است و بایستی از آن در جهت رفع شبهات و معرفی اسلام ناب به جوانان غربی و اروپایی در مواجهه مستقیم با آنان و روشن کردن حقیقت اسلام که با تصویر رسانهایی آن فاصله زیادی دارد با زنده کردن منطق حقیقت یابی در آنان انجام پذیرد.