آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۱۸۵

خبری خوب از راه دور برای اصفهان؛ احتمال رسیدن آب دریای عمان

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در فضای مجازی از رسیدن خبری خوب از راهی دور برای اصفهان خبر داد. برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از رسیدن آب دریای عمان به اصفهان دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در فضای مجازی از رسیدن خبری خوب از راهی دور برای اصفهان خبر داد. برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از رسیدن آب دریای عمان به اصفهان دارد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که استان اصفهان در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی در زمینه کم‌آبی و خشکسالی مواجه بوده است.

رسیدن آب دریای عمان به اصفهان می‌تواند گامی مهم در جهت حل مشکلات آبی این استان باشد.

استاندار اصفهان در پیام خود، بدون اشاره مستقیم به جزئیات، از خبری خوب و امیدبخش برای مردم اصفهان سخن گفته است. این موضوع باعث ایجاد انتظارات و امیدواری‌هایی در میان شهروندان شده است.

گمانه‌زنی‌ها در مورد رسیدن آب دریای عمان به اصفهان، در حالی مطرح می‌شود که پروژه‌های انتقال آب از دریای عمان به مناطق مرکزی ایران از مدت‌ها پیش در دست بررسی و اجرا بوده است.

این پروژه‌ها با هدف تأمین آب شرب و صنعتی برای استان‌های مرکزی کشور، از جمله اصفهان، دنبال می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار