دهمین جشنواره ملی حرکت صبح امروز با شناسایی انجمنهای علمی دانشجویی موفق در دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه رازی کرمانشاه با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان استانی، آغاز به کار کرد.
جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمنهای علمی دانشجویی، به صورت سالانه و با تأکید بر همافزایی، تکثیر ایدههای خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی برگزار میشود.
همچنین در جشنواره ملی حرکت، آثار و دستاوردهای دانشجویان سراسر کشور به نمایش گذاشته میشود.
هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی انجمنهای علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمنها، انعکاس فعالیتهای الگو و موفق، ایجاد تحرک توأم با جهتدهی فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور همافزایی انجمنهای علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق و ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمانهای دولتی و غیردولتی با ظرفیتها و توانمندیهای انجمنهای علمی دانشجویی است.
همچنین بخش نمایشگاهی این دوره از جشنواره ملی حرکت در محل نمایشگاههای بینالمللی شهر کرمانشاه دایر است و دو کارگاه آموزشی - مشارکتی تصویرسازی نقشه راه انجمنهای علمی دانشجویی و کارآفرین موفق نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار میشود.
اعلمی آل آقا، رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در افتتاحیه این مراسم بیان داشت: متأسفانه در دانشگاه رازی بیش از ۱۵۰ دانشجو خانههای پدریشان را در زلزله از دست دادند و این ضایعه سبب تأخیر در برگزاری این جشنواره شد.
اعلمی آقا با اشاره به اینکه کرمانشاه چهارمین شهر کشور بعد از شیراز و مشهد و کرمان چهارمین شهری است که افتخار میزبانی این جشنواره پرهیجان را خارج از تهران دارد، گفت: این جشنواره در تعمیق ارتباط میان دانشگاهها اثرگذار است و بستری را فراهم میکند تا دانشجویان به مسائل ابداعی فناوری و بازار کار بعد از تحصیل نگاه داشته باشند.
وی تصریح کرد: انجمنهای علمی دانشجویی مجموعهای پرتلاش است که با هزینه کمکارهای بزرگی انجام میدهند و این اولویت یکی از مزیتهای دانشگاه رازی است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه تقویت انجمنهای علمی را برنامه مهم دانشگاه رازی دانست و گفت: دانشگاه رازی از دانشگاههای تأثیرگذار در غرب کشور است و با برخورداری از دانشکده نفت و پتروشیمی اهمیت بسزایی در رونق علمی منطقه ایفا میکند.