آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۵۶۸

بانک مسکن فریاد معاون وزیر راه را بلند کرد

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اين که وزارتخانه وظايف خود را در بخش مسکن انجام داده است گفت: سازمان برنامه و بودجه و نظام بانکي همراهي لازم را براي عملياتي کردن برنامه هاي وزارت راه و شهرسازي در حوزه مسکن نداشتند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی، گفت: تا زمانی که نظام بانکی برای کمک به برنامه‌های حوزه مسکن همراه نشود، برنامه‌ها به سختی عملیاتی می‌شوند. وی افزود: در جلساتی که با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور داشتیم به طور مختصر ۱۴ برنامه را ارایه کردیم که می‌تواند به برون رفت مسکن از وضعیت فعلی کمک کند. بعد از آن هم بانک مسکن موظف شد که راه حل‌ها را بررسی و ابلاغ کند.

وی ادامه داد: چند روز پیش نامه دادند که صرفا دو راه حل را پذیرفته اند و آن هم مشروط به شرایطی که به این زودی محقق نمی‌شود. با این شکل برخورد فکر نمی‌کنم بتوان انتظار تحقق اهداف را داشت.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با بیان این که­ همه انتظار دارند وزارت راه و شهرسازی تحول ایجاد کند گفت:: تحول در گرو اجرای این برنامه هاست. به همین دلیل شبکه بانکی باید همراهی بیشتری داشته باشد. راه حل‌هایی هم که ارایه کردیم هیچ کدام وابسته به یارانه دولت نیست و عمدتا خصوصی محور است و با همکاری مردم انجام می‌شود، اما مجوز‌های لازم را می‌خواهد که به­ عنوان مثال بتوان از مدل صندوق پس انداز مسکن یکم استفاده کرد. ­

ایزدی تاکید کرد: نه سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نه نظام بانکی به کمک اجرای برنامه‌های بخش مسکن نمی‌آیند. هر چند خود آقای رییس جمهور تاکید دارند که این برنامه‌ها هر طور شده عملیاتی شود و قرار است در برنامه بودجه سال ۱۳۹۷ هم مورد توجه جدی قرار گیرد ولی تا الان که خبری نشده و از ما قول گرفته اند که برنامه‌های عملیاتی خود را در طرح پیشگام تقدیم کنیم تا رییس جمهور بر روی آن تاکید مجدد داشته باشد.

وی گفت: بسته پیشنهادی را با مشارکت شهرداری تهران ارایه کردیم که در آن محلات جنوبی شهر تهران قرار می‌گیرند که با مشارکت بخش خصوصی و مشارکت اهالی مورد اجرا قرار می‌گیرد. این برنامه‌ها نیازمند یک سری پشتوانه‌های حقوقی و نیز کمک بانکی است.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه وشهرسازی با بیان این که در اواخر دولت یازدهم و شروع دولت دوازدهم با تاکید رییس جمهور بر روی سیاست بازآفرینی شهری، این موضوع قوت و قدرت بیشتری گرفت، خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت دوازدهم دو جلسه شورای هماهنگی مسکن داشتیم که تقریبا بی سابقه است. مهم‌ترین مساله مسکن این است که باید این سیاست در اولویت اقدام قرار گیرد. بعضی افراد در ابتدا انتقاد می‌کردند که برنامه وجود ندارد و وقتی برنامه ارایه کردیم گفتند چگونه اجرایی می‌شود، اما در برنامه عملیاتی ما تمرکز بر روی بهسازی و نوسازی شهری قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار