کد خبر:۶۵۶۵۰۹

امروز؛ پایان مهلت ثبت نام کسر خدمت سربازی ایثارگری

مهلت ثبت نام کسر خدمت سربازی ایثارگری و جانبازی امروز به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امروز (یکشنبه) آخرین روز ثبت نام کسر خدمت سربازی ایثارگری و جانبازی است و مشمولان تا پایان وقت اداری امروز فرصت دارند تا نسبت به ثبت نام در مراکز پلیس +۱۰ اقدام کنند.

پیش از این سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح  با اشاره به پایان زمان نام‌نویسی کسر خدمت رزمندگی، ایثارگی و آزادگی در تاریخ ۱۰ دی ماه، گفته بود: این مهلت به هیچ وجه تمدید نمی‌شود.

وی خطاب به ایثارگران و جانبازانی که فرزند ذکور هستند گفته بود: این افراد می‌توانند برای فرزند یک روزه خود نیز ثبت نام کنند و بهتر است فرصت را از دست ندهند.

سردار کریمی، جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز اعلام کرده است که نتایج اولیه بررسی‌ها تا ۱۰ بهمن اعلام می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار