بزرگترین رویداد استارت آپی کشور و خاورمیانه در منطقه ۱۱ شهرداری تهران کلید خورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۶۶۰۵

بزرگترین رویداد استارت آپی کشور و خاورمیانه در منطقه ۱۱ شهرداری تهران کلید خورد

با هدف برون رفت تهران بزرگ از مشکلات شهری؛ بزرگترین رویداد استارت آپی کشور و خاورمیانه از سوی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ در این منطقه برگزار شد.
بزرگترین رویداد استارت آپی کشور و خاورمیانه در منطقه ۱۱ شهرداری تهران کلید خورد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، سید صادق اوالی قائم مقام معاونت توانمندسازی و کارآفرینی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در این خصوص گفت: امروز شاهد آن هستیم که عظیم‌ترین چالش‌های بشری با استفاده از راهکار‌های خلاقانه، بهره گیری مناسب و هوشمندانه از علوم و تکنولوژی‌های موجود و نوآوری‌های گوناگون مرتفع می‌شوند. این موضوع مهم از دید مدیران و کارشناسان شهرداری تهران پنهان نمانده و بسترسازی برای حضور، همکاری و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقیِ خلاق و صاحب ایده آغاز شده است.
اوالی در ادامه افزود: در گام نخست جهت تحقق بخشیدن به اهداف مورد انتظار، رایزنی‌های بسیار خوبی از سوی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری و مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبایی صورت گرفته و با توجه به عقد تفاهم نامه همکاری سه جانبه به منظور برگزاری بزرگترین رویداد استارت آپی کشور و خاورمیانه، نخستین جلسه معرفی این پروژه به میزبانی مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه ۱۱ برگزار شد.
اوالی در خاتمه ضمن ابراز امیدواری نسبت به فضای ایجاد شده و نتایج درخشان حاصل از این رویداد بزرگ، خاطر نشان کرد: با توجه به تاریخ پیش بینی شده برای اجرای طرح، به زودی اخبار و اطلاعات کامل آن منتشر خواهد شد و علاقه مندان می‌توانند بر اساس شیوه نامه موجود در اجرای طرح مشارکت نمایند.
برگزاری ۲۲ رویداد استارت آپی با ۲۲ موضوع متنوع به مناسبت دهه فجر و ۲۲ بهمن ماه در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران پیش بینی شده است.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
ترکیدم از خنده خاورمیانه :)))
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار