کد خبر:۶۵۶۶۷۹
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان:

زالو صفتانی خود را ظاهرا مردمی نشان داده اما به دنبال اهداف شوم خود هستند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: همیشه زالو صفتانی بوده‌اند که خود را ظاهرا همراه با مردم و اعترضات به حق آنان نشان داده اما به دنبال اهداف شوم دیگری هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سالار حدیدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: امروز که تصاویر راهپیمایی مردم شهر‌های مختلف را در حمایت و بزرگداشت یوم الله ۹ دی را مشاهده می‌کردم جدای از احساس غرور به این نتیجه برای بار چندم رسیدم که این مردم هر چند در زبان گلایه‌های سنگین و دردنامه‌های آنچنانی علیه دولت و تورم و گرانی دارند که البته حق طبیعشان است، اما در مقام عمل وقتی به بزنگاه‌های تاریخی نزدیک می‌شوند همه متحد و ید واحده‌ای برای حفظ آرمان‌ها و کیان انقلاب اسلامی می‌شوند.

حدیدی تصریح کرد: در این ایام که هر روز شاهد تجمعات و راهپیمایی‌هایی برای اعتراض به وضعیت اسفبار اقتصادی و معیشیتی مردم می‌باشیم و یادآوری این جمله امام خالی از لطف نیست که فرمودند «مملکت به خاطر این ریخت و پاش‌ها و اختلاس‌ها محتاج شده است»

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان افزود: این حقیقت که امروز مردم از ناکارآمدی و خالی بودن دست دولت در مسئله بهبود معیشت و اقتصاد به تنگ امده اند به جد انکارناپذیر است.

وی تصریح کرد: این مشکلات اقتصادی را باید در کنار سایر مسائل و مشکلات جاری مانند اشرافی‌گری مسئولین رده بالای نظام و مدیران میانی و بالادستی، نطق‌های برخی نمایندگان مجلس که هر روز دسته گلی جدید به اب میدهند (قطع یارانه ها، حقوق‌های نجومی و درخواست افزایش ۷۰ درصدی حقوق نمایندگان و…) و ناکارآمدی قرارداد موسوم به برجام در حل و فصل مسائل و مصائب کشور باید بررسی گردد.

حدیدی با بیان اینکه در چنین وضعیتی اعتراض کمترین حق هر شهروند ایرانی است که باید از مسئولان مملکت خود بپرسند که دقیقا در تالار‌های مدیریتی خود چه می‌کنند؟! گفت: ذکر این نکته که همیشه زالو صفتانی بوده اند که خود را ظاهرا همراه با مردم و اعترضات به حق آنان نشان داده اند؛ اما به دنبال اهداف شوم دیگری هستند، ضروریست.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه این انقلاب و نظام که ماحصل خون هزاران شهید و جانباز است امروز با تنشی متفاوت روبروست تصریح کرد: درچنین وضعیتی رویکرد جنبش‌های اصیل انقلابی باید تاکید بر رفع هرچه سریعتر مشکلات و مسائل مردم و مطالبه گری جدی بدون دست آویز‌های سیاسی از دولت به همراه نفی صریح و دوری از همراهی با ضد انقلاب خارج نشین و زخم خورده‌های عمر ۴۰ ساله انقلاب باشد.

وی اضافه کرد: امروز انقلاب اسلامی فارغ از عملکرد جمهوری اسلامی به تنها امید مستضعفان جهان تبدیل شده است که اگر این اعتراضات و آشوب‌ها توسط ضدانقلاب به تهدیدی برای نظام تبدیل شود می‌تواند بیش از فتنه ۸۸ آسیب‌های بین المللی ایجاد کند.

حدیدی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین ما ضمن مطالبه از دولت برای رفع هرچه سریعتر مشکلات اقتصادی که ماحصل معطل نگه داشتن کشور برای بسته شدن قرار داد برجام است، خط مشی اعتراضی خود را از منافقین و ضد انقلاب و تضعیف کنندگان نظام جمهوری اسلامی جدا می‌کنیم و امیدواریم انقلاب و جمهوری برامده از آن از این امتحان نیز سربلند بیرون بیاید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار